2. devreyide kestik kaldý 1 tane daha hadi tahtacý baþarýrsýn sen
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Ýnþallah brute girmez ....
YTD Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
SM-A750F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Keþke brüte girse sen ne diyorsun hocam. Kaðýt tavan serisi gidecekse brüte girmesi lazým yoksa böyle sigara parasýna aldým sattým diyen zübüklerle , merillin yapý kredinin iki kademeye milyon lot alým satýmýyla , a1 in açýklarýyla nereye gidecek.
1 devre daha kaldý inþallah onuda baþarýrsa tahtacý akþama brütteyiz.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Ben daha once böyle hareketleri hiç görmedim....
YTD Yatýrým Tavsiyesi Deðildir....
SM-A750F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þimdi mümkünse tavana çakýp 3. devreyi kestirirse spek aðama helal olsun.
Edit : Tabanda olur aðam sen yeter ki þu 3. devreyide kestir canýmsýn.
Sürekli zarar eden, hiçbir iþe yaramayan bedelsiz beklentisinden baþka hiçbir beklentisi olmayan, temettü falan daðýtmayan aþýrý primli Konya yükselirken bizim bu durumda olmamýz tamamen rezillik, sermaye piyasalarýnýn geldiði durum, yeni gelen acemiler acý tecrübe yaþamadan öðrenemeyecekler.
Ýnvestinge bakýn dün aldým bugün sigara parasý çýktý diye sevinenler vardý sonrasý aðlama duvarýna döndü gene küfür eden edene.
Burada tahtacý ne yapsýn, borsada yeni bil memkaç yüzbin yerli yatýrýmcý türedi, bu zübükler ne piyasa biliyor, ne bilanço nede baþka birþey varsa yoksa tavan isterim tavan isterim tahtacýda gösteriyor böyle tavaný.
Bunun speðine bir iki gün önce laf ettim ama herif adam çýktý, bunlara böyle tepeden aldýrýp dipten sattýracak bir daha nuh demeye tövbe ettirecek, yoksa spekte yanýnda yamuk insan istemez, bunlar sürekli al sat al sat tahtayý bozup duran dengesiz tipler.
Spek aðam bugn çok güzel iþ çýkarýyor helal olsun.
Yer Ýmleri