Evet aþaðý devreleri kestiðine göre biraz yazabilirim, hiç bir hisse her gün % 10 kazançla gidemez. Býrakýn yüzde 10 u her gün yüzde bir yaptýðýný düþünsenize wayy be hayali bile güzel. Son bir ayda neredeyse %80 yapmýþ bir hissenin düzeltme yapmasý gayet doðaldýr. Ne yazýk ki tahtaya 39 dan girip 33 ten satmak durumunda kalan yatýrýmcýlar olmuþtur. Onlar adýna üzgünüm ama riski kendileri aldýlar.
39 dan alýp satmayanlarda geçmiþe doðru forumu okusunlar ayrýca kap bildirimlerini hiç birini ayýrmadan okusunlar. Mali verilere detaylý þekilde baksýnlar zaten sonunda satýp satmamalarý gerektiðini anlayacaklardýr.
Aramýza yeni katýlanlara hoþ geldiniz diyorum.
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
Dolarýn %2 arttýðý günde TR de ihracat þampiyonu þirket %8 ekside hahaha pala aðam bizle iyi eðleniyor.
Dolarcý baþgan saðolsun rekabetçi kurla ülkeyi kalkýndýracak hadi bakalým bist30 da bir sürü kaðýt devre kesti haberle beraber ilk yansýmasý olumsuz ama sonrasý olumlu olmalý özellikle sanayiler için.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Ýnceleyeceðim.... Teþekkür ederim ....
YTD Yatýrým Tavsiyesi Deðildir....
SM-A750F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatýrým finansdaki deli abi gelip tavanlýyormuþ bir de
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Þu hareketi 2 gün önce 33,14 de bekledik yapmadý insafsýz spek bugün 39 da patlattý.
1 günle %20 lik kar marjýný kaçýrdýk insafsýz pala burayýmý okuyor ne halt ediyorsa.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Sýkýntý yok, her bir lotun ne kadar kýymetli olduðunu ileride daha iyi anlayacak insanlar.
Yer Ýmleri