Bence bu iþin içinde bir hinlik var.pis konular geliyor bence. Bence bu 580 bin meselesi insanlarý korkutmak için yapýyorlar. Bakýyorum çoðu yatýrýmcý pes ediyor.ya daha ne olduki 10 dolar olmadýk daha.insanlarý korkutarak 15-20 tl.den alanlar versin diye yapýldýðýný zannediyorum.þirket para basýyor.kar çok güzel. Ben beklentimi yüksek tutuyorum.ege endüstiriyi inceledim 2010 yýlýnda bizimle beraber 10 TL. mýþ. Þimdi 1000 TL. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Arkadaþlar, takasta dolaþýmdaki hisse miktarý 29.306.457 LOT gözüküyor bende. En son faaliyet raporunu incelediðimde, halka açýklýk oraný %15.78. Bu hesaba göre, piyasada olmasý gereken miktar 23.703.706 LOT. Aradaki fark 5.602.751 LOT, yani bu kadar fazladan hisse var gözüküyor bende. Sizdeki takas verileri de aynýmý kontrol edebilirmisiniz? Eðer öylese, bu fazladan 5.602.751 LOT mal nereden ve nasýl geldi bu tahtaya?
Ekin biçe biçe deste olur, borsacý çarpýla çarpýla usta olur
Burada yer alan görüþ ve öneriler kiþisel fikirlerimi içeriyor olup yatýrým tavsiyesine girmez. Bu uyarýyý dikkate almanýzý rica ederim.
Son düzenleme : Oðuz Çelikdemir; 26-10-2020 saat: 11:06.
Ekin biçe biçe deste olur, borsacý çarpýla çarpýla usta olur
Burada yer alan görüþ ve öneriler kiþisel fikirlerimi içeriyor olup yatýrým tavsiyesine girmez. Bu uyarýyý dikkate almanýzý rica ederim.
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
Ýhtimal 1: Tahta yapýcý gelecek iyi haberler ve yüksek karlar sebebi ile mal toplamak istiyor. 580.000 lot kote edileceðinden haberi vardý. Zaten kote ettiren ortakla beraber hareket ediyorlar. Küçük yatýrýmcý enseyi karartýp malý boþaltsýn bunlarda topladýklarý ve kote edilen mallarla bir maceraya çýksýnlar,,,,,
Ýhtimal 2: Tahta yapýcýnýn ve Küçükçalýkýn birbirlerinden haberi yok. Tahta yapýcý fiyatý 30 üstüne atýnca küçükçalýk hesapladý kitapladý NUH bu kadar etmez dedi bu fiyatta malý satarsam elime nakiti alýr hatta gider dövüz altýn alýr iþime bakarým,,,,,
Ýhtimal 3: Küçükçalýk, bakmayýn Nuh ortaðý falan olduðuma acayip sýkýþýðým acele nakit lazým diyorsaki,,,,,,,
Dolar hergün rekor kýrarken ihracatçý nuhun, her dönem nakit yaratan nuhun, kasasýnda yatýrýmlarýnda her yerde para olan nuhun ( bilançoda alýnan eurobond larýda görebilirsiniz) fiyatýnýn düþüyor olmasý ortaklarýn borsaya mal kote etmesi kusura bakmayýnda bu ne perhiz bu ne lahana turþusu dediriyor.
Dip oluþumunu takip ediyorum. Senaryo 2 nin olma ihtimalini çok düþük buluyorum. Bana göre en yüksek ihtimal 3. Senaryo.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
Yer Ýmleri