Daha seneryo yazýlacak seviyede deðil acelemiz yok
Nuh çimentodan nuh holding periyoduna geçecezde daha var bence
kar satýþlarý olur tabi tahta kýsa zamanda hýzlý yükseldi
al sata girenler düþünsün o iþi.
Daha seneryo yazýlacak seviyede deðil acelemiz yok
Nuh çimentodan nuh holding periyoduna geçecezde daha var bence
kar satýþlarý olur tabi tahta kýsa zamanda hýzlý yükseldi
al sata girenler düþünsün o iþi.
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Son düzenleme : Oðuz Çelikdemir; 03-12-2020 saat: 10:48.
Ekin biçe biçe deste olur, borsacý çarpýla çarpýla usta olur
Burada yer alan görüþ ve öneriler kiþisel fikirlerimi içeriyor olup yatýrým tavsiyesine girmez. Bu uyarýyý dikkate almanýzý rica ederim.
Bu Gemide 10-15 TL den bilet alýp haalen seyahat eden,Gemiden inmeyen sabýrlý yolcu var ise,Gerçekten onlarý tebrik ediyorum..
Çok deðil,3-4 ay önce Bin Lot kaðýdý 19 tl.lerden zor bela satmýþ ve kurtulduðuma sevinmiþtim..Þimdi gelinen noktada asýl sevinen,O Günlerde Kaðýtlarý toplayanlar oldu...
Ülke ve Ekonomilerin karmaþýk ve Zor günlerinde ,Zarar da beklemek zor,Güzel ve düzgün olduðu zamanlarda da Kaar da Beklemek daha zor..Bunu bir kez daha anladým..
Ben hâlâ gemideyim 10 yýldýr olduðu gibi
Eyvallah kardeþ! Ben de kafayý duvara vuruyorum. Kentuf' um 8-9 TL deyken arayýp söyledi, bende grafiðe bakýp geri çekilmiþtim. 18 lerde kýsa vadeli portföyü boþaltýp 23 TL de verdiklerimin iki katýný alarak trene atladým. Kazananlara helali hoþ olsun. Tekkeyi bekleyen çorbayý içiyor her zamanki gibi.
Ekin biçe biçe deste olur, borsacý çarpýla çarpýla usta olur
Burada yer alan görüþ ve öneriler kiþisel fikirlerimi içeriyor olup yatýrým tavsiyesine girmez. Bu uyarýyý dikkate almanýzý rica ederim.
buralar zakat yerler yanlýz
5 tl den 50 ye gelmiþ soluklansýn biraz deðilmi ahahahahaha
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Yer Ýmleri