Nuh'un Gemisinde bulunan yolcu Arkadaþlara,2021 Yýlýnda saðlýklý ve Mutlu yolculuklar dilerim.....
Ayrýca,yeni dönemde ''Piyasa Öncesi iþlem'' Karasularýnda olacakmýþiz..
Nuh'un Gemisinde bulunan yolcu Arkadaþlara,2021 Yýlýnda saðlýklý ve Mutlu yolculuklar dilerim.....
Ayrýca,yeni dönemde ''Piyasa Öncesi iþlem'' Karasularýnda olacakmýþiz..
Ýnanýlmaz Dediðiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanýlmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. ZARAR EDEBÝLÝRSÝNÝZ.
Borsa Ýstanbul tarafýndan duyurulan pazar deðiþiklikleri ve fiili dolaþým oraný kriterinden dolayý Piyasa Öncesi Ýþlem Platformu'na alýnacak paylar nedeniyle 04.01.2021 tarihinden itibaren geçerli olacak endeks içerik deðiþiklikleri ekte yer almaktadýr.
cüneyt hocam; yukarýdaki yazýyý kaptan kopyaladým anladýðým kadarýyla biz piyasa öncesi iþlem platforumuna dahil deðiliz bizim yerimiz ekte yer alan deðiþikler de yýldýz pazarýndayýz. sizde öylemi anlýyorsunuz,saygýlar...
Ne anlatýrsan anlat, ne kadar anlatýrsan anlat ,anlattýðýn karþýsýndakinin anladýðý kadardýr...
Ýlgili Þirketler [AKMGY, ARENA, ATAGY, AVGYO, BERA, BEYAZ, BRKSN, CELHA, CMENT, DAGHL, DOBUR, DOCO, DOGUB, EGPRO, GEDIK, GLBMD, IHLGM, INTEM, ITTFH, IZTAR, JANTS, KARSN, KENT, KLNMA, KRDMA, KRSTL, KRTEK, KUTPO, LIDFA, MEGAP, METUR, NUHCM, QNBFB, QNBFL, SAMAT, SANKO, SEKFK, SEKUR, SEYKM, SRVGY, TBORG, TDGYO, VANGD, VERUS, VESBE, VKING, YAPRK] Ýlgili Fonlar []
Endeks Þirketlerinde Deðiþiklik
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi -
Açýklamalar Borsa Ýstanbul tarafýndan duyurulan pazar deðiþiklikleri ve fiili dolaþým oraný kriterinden dolayý Piyasa Öncesi Ýþlem Platformu'na alýnacak paylar nedeniyle 04.01.2021 tarihinden itibaren geçerli olacak endeks içerik deðiþiklikleri ekte yer almaktadýr.
"2021'in ilk yarýsýnda Kanal Ýstanbul'un temeli atýlýr diye düþünüyorum"
Çevre ve Þehircilik Bakaný Murat Kurum "2021, Kanal Ýstanbul'un baþladýðý ve hýzlý bir þekilde yapýlacaðý bir yýl olacaktýr. Ýlk yarýsýnda temelleri atýlýr diye düþünüyorum" dedi. Kurum projeyle ilgili planlarýn tamamlandýðýný, ocak ayý itibarýyla planlarýn askýya çýkarýlacaðýný belirtti
Çevre ve Þehircilik Bakaný Murat Kurum 2021'de Kanal Ýstanbul çalýþmalarýnýn hýzlanacaðýný belirtti.
Ekonomi Muhabirleri Derneði (EMD) Baþkaný Turgay Türker ve yönetim kurulu üyelerini kabul eden Kurum, Bakanlýk çalýþmalarý hakkýnda bilgi verdi.
Kurum "Yüzde 52'sini yeþil alanlara ve sosyal donatýlara ayýrdýðýmýz Kanal Ýstanbul Projemizin ÇED sürecini üniversitelerimizin, vatandaþlarýmýzýn görüþlerini alarak tamamladýk. Üç etapta çevre düzeni planlarýmýzý onayladýk.Planlarýmýzý tamamladýk inþallah ocak ayý itibarýyla planlarýmýzý askýya çýkaracaðýz." dedi.
2021 yýlýnýn Kanal Ýstanbul'un baþladýðý ve hýzlý bir þekilde yapýlacaðý bir yýl olacaðýný söyleyen Kurum "Yýlýn ilk yarýsýnda temelleri atýlýr diye düþünüyorum." diye konuþtu.
Ne anlatýrsan anlat, ne kadar anlatýrsan anlat ,anlattýðýn karþýsýndakinin anladýðý kadardýr...
Yer Ýmleri