Ben ver al yapýyorum, bir kaç defa yaptým þansým yaver gidiyor þimdilik diyelim.
Ama iþin özünde Nuh gibi hisse bilanço tarafýnda bir bozulma olmadýðý sürece tutulur. Bilmem katýlýrmýsýnýz ama bence Nuh un en büyük avantajý çok ortaklý olmasý.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Bi baktým gerçekten nuh konya olmuþ bile piyasa deðerleri 970 milyon dolara 960 milyon dolar.[emoji2]
Tabi aramýzda fark çok madem hayal kuruyoruz 2 konya rahat etmemiz lazým 2 milyar dolara fitim çarpýn bölün paramýzý verin
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
Selamlar,
Servet ve Egegubreden sonra buraya geldim..
Sirket guzel hisse diger cimentolara gore geride kalmis
SM-M515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýnanýlmaz Dediðiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanýlmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. ZARAR EDEBÝLÝRSÝNÝZ.
Þöyle düþünün cüneyt bey aile þirketi olduðunda ve aile niyeti bozduysa karlarý cukkalamak için illaki bir yol bulunuyor. Veya kullanýlan krediler veya þirket tarafýndan yaratýlan nakit anlamsýz yerlere harcanabiliyor. Ancak Nuhta bu saydýklarýmýzýn olmasý için tüm bu ortaklarýn ayný anda niyeti bozmasý gerek,,,
Þimdi Nuh bedelli sermaye artýrýmý yapsa bedelliye katýlýrken en ufak endiþe duymam ama örneðin bedelliyi alýþkanlýk haline getiren katmerciler yaptýðýnda akýllarda ister istemez soru iþareti kalýr.
Yer Ýmleri