Temettü 25 endeksi hayýrlý olsun,,, [emoji2957]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Temettü 25 endeksi hayýrlý olsun,,, [emoji2957]
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
2.5 tavan, bu kadarcýk mý?
GÖLTAÞ?
2.5 tavan, bu kadarcýk mý?
GÖLTAÞ 7 tavan çekti, aylardýr beklemenin sonucu bu olmam alý?
Tahtanýn içinden geçen bank of america hatta endeksin hatta ve hatta bistin içinden geçen boa ya karþý kimsenin yapacaðý bir þey yok anlaþýlan
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
Deðerli ahmet eskiyapan tahtanýn sana ihtiyacý var 20.000 lot alsan yeter,,,
Ha gayret, taban ol emi...yakýþýr,
Vay arkadaþ düzelterek sindire sindire git dedik de böyle mi dedik.Hic ayarin yok..
Hissede kendimi motive edecek ilave notlar..
13 sene boyunca 4-8 arasi yatay bant da takýlan bir hisse.8 seviyesini geçtikten sonra þirketin de güzel bilancolar açýklamalarýyla birlikte 8 kat yukselmis durumda.Ilk bakýþta bu kadar kýsa sürede çok primli gibi gelebiliyor ancak bu kadar uzun yýllar yatayda beklenen bir hisse de bu seviyeler hikayenin sonu deðil bence baþlangýcýndayiz.Onumuzde kanal Ýstanbul beklentileri,bedelsiz potansiyeli,yuksek seviyede ihracat ve yuksek ozkaynak karlýlýðý hisse de gidecek daha güzel yolumuzu düþündürten sebeplerdir..
Kiþisel görüsümdür.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.Alan da satan da kendi bilir..
Yer Ýmleri