devrettiler malý kapanýs seansýnda ilginç anlara þahit olacagýz haftaya
devrettiler malý kapanýs seansýnda ilginç anlara þahit olacagýz haftaya
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Yorumsuz,,,
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
Bu tablodan anlayan anlamýþtýr
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Sayýn Ortaklar borsanýn en saðlam hisselerinden birindeyiz.Bugunku kapanýþa dogru yapýlan hareket de bunu teyit eder gibiydi.Cok lot kaptiracagiz diye hisseyi fiyat olarak aþaðýya basamadiklari gibi türlü oyunlarla baskilamaya çalýþýyorlar YERSEN..
Kiþisel görüsümdür.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.Alan da satan da kendi bilir..
https://amp.onedio.com/haber/gozlerd...mpression=true
Resmi gazetede dun gece ilgili haber yayýnlanmýþ..
Kanal Ýstanbul projesinin en çok Akcns sonra Nuhcm ve Cimsa þirketlerine yarayabileceði söylentileri oldu bu zamana kadar.Projeyi sizce kim veya kimler alabilir konuyu detaylý araþtiran fikri olan var mi merak ediyorum..
Þahsi fikrim projeyi hangi firma alýrsa alsýn bu durum açýklanýncaya kadar akcns nuhcm ve cimsaya olumlu yönde etkileyebileceði.Aciklandiginda hangi sirket/sirketler olursa doðal olarak onun daha pozitif ayrýþaðý yönünde..
Kiþisel görüsümdür.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.Alan da satan da kendi bilir..
mal vermeden taban þu kagýdý da taban gordum ya iyi bir tecrube oldu
@borsavizyon
Yer Ýmleri