Uzun zamandýr yazmýyorum ama hissedeyim.yabancý oranýný takip ediyorum. Yabancý satýþý þuan için yok.yabancý oraný en yüksek oranýnda bu günlerde.60 65 aralýðýnda 3 de 1 ini sattým.buralardan yavaþ yavaþ alýma geçtim.hacimsiz olarak kademeler zayýf olduðu için baskýlýyorlar. Yatýrým tavsiyesi deðildir.kendi görüþümdür.
Nuh çimento battý da haberimiz yok galiba,nedir bu fiyat hareketi....
Çimento fabrikasý ihracat yapmak için kurulmaz.
Fazla kapasiteyi kullanmak için ihracat yapýlýr.
. Çimento katma deðerli olan bir ürün deðil. Sonuçta girdi ve enerjiyi ithal ediyoruz
Ben sizler kadar derin bilgi sahibi deðilim lakin kentuf üstadýn bu bir çimento sirketi deðil holding masallah dediðini hatýrlarým. Diger taraftan limaný olmasý ve kapasitenin çoðunun ihracat olarak deðerlendirildiði bilgisi dolarin ve euronun arttýðý bu günlerde neden iþimize yaramadýðýný merak ediyorum. Diðer taraftan https://www.linkedin.com/posts/nuh-c...264392704-lfRi
Böyle bir kategoride zirvede olmak bile iyi bir gösterge diye düþünüyordum. Demekki yanlýþ düþündüðüm bir þeyler var
Y.T.D
" 2021 yýlýnda da en kârlý çimento fabrikasý olmayý hedeflerken bunun yanýnda karbon azaltýmý, doðal kaynak kullanýmýnýn azaltýmý ve atýklarýn minimizasyonu hedeflerimizde daha güçlü ilerlemeler kat edeceðiz. 2021 yýlýný çok önceden planlamýþ olmak ve hedeflerimiz doðrultusunda çizdiðimiz yolla geleceði planlamak sadece faaliyetlerimizin deðil ayný zamanda yönetimimizin de sürdürülebilirliðinin bir parçasý." Mayýs 2021 Capital dergisinde Nuh Çimento CEO'su Gökhan bey'in röportajýndan alýntýdýr.
Þimdi hissenin batmýþ gibi bu denli düþmesi bu demeçlere inanilmiyor anlamýna mý geliyor acaba bilemedim
Asla Y.T.D. sadece sesli düþünüyorum...
Yer Ýmleri