Davuta o raporlarý okutmayacaktýnýz....
Davuta o raporlarý okutmayacaktýnýz....
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Bence en deüþük 76.00 civarlarýný görürüz.
Ordan 81-85 bandýnda zaman geçiririz
Mal verilirse oralarda 86 kýrýlarak üst seviyelerden bahsedebiliriz
Buda tahtacýmýza iyi bir ders olur
Çünkü 75-85 arasý inanýlmaz dýþardan tahtaya giriþ oldu..
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Merhaba,
Bir de yabancý ortak giriþi var. Arap sanýrým.
Tek kaygým tahta çok sýð. Piyasa fiyatýndan 2000 lot bile satsak ayný fiyattan gerçekleþmez.
Merhaba, aslýnda benim için problem yok ben uzun zamandýr burdayým pandemi baþýnda yapmýþtým alýþlarýmý. Çoðu zaman günlükçüleride burdan uyardým bir þekilde bekliyordum bu düþüþü. Ancak sektörün hisse senetleri bu kadar hareketliyken yüksek hacimli hemde zirve fiyatlardan düþüþ ciddi canýmý sýktý. Sebebide þu þu an çimentolara ciddi talep var dediðim gibi bu piyasada malý daðýttýrsa alýcý gelecek bulgura giderken eldeki pirinçtende olacak. Sonra tekrar toplamak için 5 ay daha uðraþacak. Bu adama birisinin rüzgara karþý iþenmeyeceðini anlatmasý lazým.
Þuan piaysa deðeri 650.000.000 USD. ihracatýmýzý dolarla yaptýðýmýz malum avrupaya ihracat yapan diðer firmalara parite noktasýnda fark attýðýmýz malum, 1 deðil on sebeple götürmesi lazým þimdi mal daðýtacak zaman deðil..........
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
Yer Ýmleri