Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
[QUOTE=izci;2354536]ATICILAR TAKIMI YÜKSEK DENETLEME KURULU BAÞKANLIÐI
Tarih: 02.07.2018
Sayý: 2018/00.01/02
Sn. Didim2010,
Bilindiði üzere, Kapanýþ-Atýcýmetre yarýþmasýnýn tahmin baþvuru saati 02.07.2018 tarihinden itibaren en geç saat:10.30'a kadar yapýlabilmektedir. Söz konusu saat uygulama deðiþikliðinin henüz yeni olmasý ve bazý üyelere ulaþýlamadýðýnýn düþünülerek, Kurulumuzca maðduriyetiniz göz önüne alýnmýþ, bugün yapmýþ olduðunuz 3 dakikalýk geç bildiriminizin süresi içinde yapýldýðý kabul edilmiþtir. Sonuç olarak bugün günlük yarýþmaya dahil olmuþ bulunmaktasýnýz. Sizlere ve tüm deðerli üyelerimize yarýþmada baþarýlar diler, saðlýk ve esenlikler dileriz.
02/07/2018
Atýcýlar Takýmý Yüksek Denetleme Kurulu
þeklind eduyurmuþuz
bir halt olacaðý yok.
Bugün sadece sonuncuya terlik atýyorum. Mesafe 20 metre numara 44. Terliði bollinger alt bandýndan artan hacim ve momentumla atýyorum [emoji23]
Yer Ýmleri