Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yalnýz gaya beyin cenezesine katýlan sýkýlmaz mezarlýk çok yeþil ve güzel fen l,ses,inin pabsiyonýunun bahçesindeki çay bahçesindede çaylar güzel
bir halt olacaðý yok.
Bu iþler eskiye de bakmýyor. 2003 yýlýnda SELAM ayaklanmasý sýrasýnda yönetim isyaný bastýrmak için, bir günde 300 civarý kiþinin üyeliðini sonlandýrmýþtý. O günleri yaþayanlardaným. Henüz 22 yaþýndaydým. Þimdi de puromu yakmýþ emekliliðimi bekliyorum.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri