O zaman koysey toplansýn beni oy birliði ile buraya yazmamam için karar alsýn yada kesin bir Kural olsun arkadaþ gelmiþ bir puan üzerime yazmýþ bende bir puan birinin üzerine yazacaðým artýk
O zaman koysey toplansýn beni oy birliði ile buraya yazmamam için karar alsýn yada kesin bir Kural olsun arkadaþ gelmiþ bir puan üzerime yazmýþ bende bir puan birinin üzerine yazacaðým artýk
DUYGULARLA OYNAMAK KÖTÜDÜR.
Mesleðine ya aþýk olacaksýn yada muhtaç
Buradaki arkadaþlýk hiç bir yerde yok. Þimdiye kadar hiç bir tartýþma yaþanmadý. Burada herkes etkili ve sürekli güneþ ve gök gürültülü güneþ ve yoðun olmak üzere açýk ve çok güneþli ve son derece mutlu ve sýcakkanlý bir seviyede....Denizden gelen hafif ve son derece hoþ bir meltem esintisi de ayrýca görülmekte...
Ertesi gün tahminleri seans sonundan itibaren baþladýðýndan, özellikle Pazartesi günleri birikim sebebiyle karýþýklýk/atlama vs. olabiliyorr ...
Tahminler yapýlan listeye ekleme þeklinde gidilirse problem olmuyor ...
Sonuçta sallýyoruz, fazlada takýlmayýn yaww![]()
Hissenetin en kibar baþlýklarýndan olan KapanýþMetre müdavimlerine gönülden baþarýlar diliyorum, kazancýnýz daim ve bereketli olur inþallah
Rakamlara takýlmayalým buradaki içtenliðe ve dostluða takýlalým derim, þahsen bir süredir atýþ yapmasamda her akþam gelip hepinizi yokluyorum ( itibar atmak için yanlýþ anlaþýlmasýn)
Ýyi günler dilerim (:
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri