93.033 Cuma kapanýþ
93.033 Cuma kapanýþ
Ýyi akþamlar arkadaþlar.
izci: 94.188
Cuma
Tuyocu:92889
reklamlar bitti .....
derken haftalýk yarýþma ile deðerli çoðu dostlar ile tanýþtým
çok þeyler öðrendim sayenizde o kadar çok ki anlatýlmaz para ile ölçülmez
hisse de sýkýþtým DONKÝÞOT üstadýma bir haber uçurdum oda beni kýrmadý göklere çýkardý
temel bilmem bilmeme gerekyok çünkü artýk benim izci abimmm var
hele unutmam bir gün Cafer abime bir özel msj attým bana telefon numarasýný yolladý
hayata küsmüþtüm hepiniz saðolun çok güzel mesajlar attýnýz lakin biri varki ....
'ALYEL ' ablam bir özel mesajý kendime getirdi beni...o benim prensesim![]()
insanýn böyle güzel dostlarý olur da tahtasýnýn kapanmasý deðil zarar etmesi bile mucize.....
umarým hisseleri ni kaybeden arkadaþlar bir þekilde zararlarýný kapatmýþlardýr,,,
gelelim bu yazýyý yazma sebepime:
geçenlerde BURKAY abi geldi forma ama ne geliþ aðýzýndan köpürcükler kulaklarýndan dumanlar cýkýyor...
kaptýrmýþ pacasýný demirciye burnundan soluyor
sýra batýk abi de....þimdi bana cephe alýp içimizden de bana tavýr alcaklar olabilir ....
biliyorum ama yinede yazacaðým ....
hemde özeline deðil buraya yazýyorum ki umarým biraz aklýný baþýna alýrsýn
Ah be güzel abimm caným abim nerede dandik hisse sen oradasýn.....
tamam oradasýn anladýk geçmiþte batýrdýðýnýz paralarý hýzlý bir þekilde kazanmaya çalýþýyorsun .....
olmazz.... olamazzzz...çünkü senin nefsin var.....
ama yanlýþ bir politika izliyorsun .....daldan dala zýplýyorsun olmaz bu iþler böyle.....
en kýzdýðým ise nakit avans çekip bu kumarý oynuyorsun hiç tasvip etmiyorum bunlarý....
kusura bakma dost acý söyler ister kýz ister kýzma ama millet sana evlatlarýný emanet ediyor ......
sen bu evlatlarý iyi bir þekilde yetiþtiriyorsun hiç þüphem yok ama daha iyi bir þekilde yetiþtirmek ....
senin elinde bence... bu kafa yorgunluðu ile tam verimli eðitim öðretim saðlayamýyor sundur bence....
çünkü ben 11 lotlu cemaþla kafayý yiyiyorumgözlerimi kapattýðýmda aklýma geliyor uyku uyuyamýyorum .....
sen þimdi pazartesi bu kredi kartýný nasýl kapatacaksýn ???? ben bütün gün bunu düþündüm![]()
haa duyuyor gibiyim sen çokmu kazanýyorsun be ukala demiþindir þimdi....
evet abi evet demiþindir ......
3 aydýr eksi yazan hisse satmadým satmammmmm palanýn ölmesi lazým.....
nasipse bundan sonrada satmayacaðým .....
bu dediklerim teknik temelle deðil 6 aydýr uðraþtýðým alým satým politikasý ile alakalý......
ben neden hep sevinçliyim neþeliyim..........
çünkü benim dükkan eksi býstte dahi para kazanýyor![]()
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Hayatta dükkan sahibi olmak varmýþ aslýnda... Neylersin ki çok geç anladýk çok....
Þimdi zavallý halimize aðlýyoruz...![]()
Yer Ýmleri