Yahu arkadaþlar kimse baþlýk kapansýn filan demedi Allah aþkýna yazýlanlarý nasýl anlýyorsunuz ? Kimse buradaki insanlar itibar pesinde kosuyorda demedi . Benim yazdýklarýmý lütfen iyi okuyun . Sadece bu forumda itibar diye bir özellik varsa bu özellik bu yeni forumdaki kýsa sürede acayip kullanýlmýþ durumda denildi . 200 mesajý olan bir arkadaþýmýzýn ilk sayfada olmasi milyon itibara ulaþmasý konuþuldu . Yoksa o arkadaþý tanýmasam da Emininki itibarlý biridir . Ýtibar forumdaki yeþillerle ölçülmez sadece itibar özelliðinin doðru kullanýlmadýðýný belirttim ki belirtmez olaydým . Yahu itibar önemsiz deniyor acýn bakýn adamýn biri 51 yasýnda bana burada sana kaç kere itibar verdim iadei itibar yapmadýn hadi naþ yaziyor Bunu normal mi karþýlýyorsunuz ? Lütfen sayfalarca konu baska yerlere çekilmiþ kimse ne kapansýn Dedi nede itibar çok önemli va Dedi . Sadece forumda bir özellik bu iyi kullanýlmalý denildi . Lütfen buradaki çok kiþi mesajlaþtýðým yazýþtým kiþilerdir olayý baþka yerlere götürmeyelim, yada gördüðüm kadarýyla ateþin altýna odun atan biride var ona uymayalým . Kimseye bir laf demedim dememde sadece milyon itibara bu kýsa sürede ve sýfýrdan ulaþýlmýþ bu ileride acayip bir hal alýr dedim . Þayet buradan baþlýk kapansýn gibi bir anlam çýktýysa bunun çok iyi niyetli olmadýðýný düþünüyorum . Konuyu itibar Ne önemli þeymiþ olayýna çekenlere sözüm lütfen dün akþam yazdýklarýmý okuyun . 1 lafýmda forum itibarýnýn onemli olduðunu yazmadým yazmamda , yine belirtiyorum buradaki itibar bir sanal itibardýr bukadar takýlacak bir durum yok . Sadece itibar konusu düzgün kullanýlsýn dedim . Lütfen 200 -400 mesajla 1 milyon itibar abartý , iyiye kullaným degil . Konu bu . Ýtibar özelliði kaldýrýlsýn ama varsa guzel kullanýlsýn dedim . Konuyu baska yere çekmeye geleli baþlýk kapansýn yönüne çekmeye gerek Yok , ateþin altinada odun atmaya hic gerek Yok . Lütfen Pazar Pazar keyfinizi kacirmayin zaten zor bir ülkede yaþýyoruz burada bari keyfimiz yerinde olsun . Ýyi Pazarlar herkese

Yer Ýmleri