Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
2.35 den 12200 lot aldim bna kücük yatrmcyi dökmek gibi geldi bu hareketler aksama kadar 2.60 lara gelecegini bende düsunyorm
Yýllardýr bu kaðýdý takip eden alýp satan biri olarak;
Yazýp yazmamada tereddüt içindeydim..
Bu kaðýt, bu anlamsýz hareketlerle 5 lirada olur tekrar 0,89 lara da düþebilir..
Neden çýkýyor bi araþtýrýn!!!!
Kazanýnca iyi, kaybedince aðlama duvarý..
Hakikaten bazý arkadaþlarýn yazýlarý çooookk anlamsýz!!
Kumarda bile bu kadar hýzlý kazanýp kaybetmezsin yahu!!
Paylaþýmlarým kesinlikle YATIRIM TAVSÝYESÝ veya yönlendirme deðildir.
Bunu anlamayacak.ne var 0.90 kurusluk cemasin 7 lira oldugunda bi anlami varmydi simdi ayni riza 0.90 kurusluk nibasi belki 7 lira yapacak hepsi bu
Herkese kolay gelsin. Ben sanýrým 3 yýl önce bu hisseye 0.50 ler civarýnda girdim. Çünkü diplerdeydi. Prensip olarak çok primlenmiþ hisselerde alýþ yapmýyorum. Arada bir al sat yaptým. En son 1.76 larda vedalaþtým. Bu senedin çapýný kapasitesini hepimiz biliyoruz. Spekülatör kaðýdý olduðunuda biliyoruz. 5 e gidebilirmi? gidebilir. 1 e düþebilirmi? düþebilir. Kendi adýma bu kaðýtla fazla oynamaya gelmez. Madem küçük yatýrýmcýyýz macera aramaya, kumar mantýðýyla hareket etmeye gerek yok bence. Sonuçlar büyük oranda KY nýn hüsranýyla bitiyor. KY iyi kaðýdý uygun yerde alýp sabýrla beklemeli. Yatýrýmcýlýk budur. Bir iþletmemiz olsa günde birkaç kez satýp geri alýrmýyýz. Sonuçta hissesini aldýðýmýz þirketin ortaðýyýz. Bu kaðýtla ilgili Emre 73373 güzel yazýlar yazýyordu. Sanýrým kaðýttan çýktý. Uçuk kaçýk yazanlara, bir dediði bir dediðini tutmayanlara itibar etmemek lazým. YTD
Yer Ýmleri