http://www.borsagundem.com/haber/rus...-dustu/1332788
þimdi de rus mafyasý çýktý... ytd
http://www.borsagundem.com/haber/rus...-dustu/1332788
þimdi de rus mafyasý çýktý... ytd
Yada milleti býktýrmaya elindekileri almaya çalýþýyorlar. Sonrada ellerindeki milyonlarca mal ile çok büyük bir hareket yapacaklar. Þuan iki ihtimal de var deðil mi?
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ellerinde bok gibi hisse var bece piyasaya yaymaya çalýþýyorlar tektu da sermaye artýrýmý yaptý 65 kuruþlara kadar düþtü sonra 1 tl ye çýktý ytd
herkes adamlarýn maliyetinin 1 tl üstü oldugunu ve 1 tl ustunden mal satacaklarýný dusunuyor.... ben ise maliyetlerinin sýfýr oldugunu her fiyattan mal satabileceklerini, düþünüyorum.. tek durum bu...burdan rýzzanýn tahtasýnda yön ne olur onu bilemem.... ne de olsa kumar tahtasý....ytd
aslýnda 0,5 den 2,46 ya giderken bedelli oncesi elindeki malý dagýttý... bedelli ile eline gececek toplam 20 milyon malý daha dagýtacak ama fiyat 1 tl olacak diye birþey yok...her fiyattan satacak... olayýn özeti bu.... piyasa fiyatý 086 iken kim 1 tl den bedelliye katýlýr..tabiki tahtanýn sahibi katýlýr.. ytd
Bu adamý ne SPK ne piyasa ne de hissederlar çözebilmiþ tam kumar hissesi þu dkdan itibaren ya herro ya merro pozisyonlar ona gore alinsin...
Kardeþim kusura bakmayýn ama çok net ifadelerle yapacak edecek demen bana göre yanlýþ, belki de o elindeki 20 milyon lotu kullanarak hisseyi yukarý yapýp yukarýdan satmak isteyecektir.Burada kesin ifadelerle insanlarý yanýltmayalým istersen. Ha dediðin olur mu olur. Bu hissede herþey olur. Nasýl olsa meydaný boþ buluyorlar.
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardes aslýnda kesin ifadelerde bulunmaktan kacýnýrým.. hele bu grubun tahtasý ile ilgili senaryoyu anca kendileri bilir.. elindeki malý satar da ;yukarý mý götürür satar, asagý mý goturur satar bilememm..tek bildiðim bu sermaye artýrýmý ky ye bedelli onlara bedelsiz oldu.. belki bi sure yataya baglarlar. Kimbilir arýzza bilir.. bedelli sermaye artýrýmý yapabilecgi tek þirketi buydu.. ytd
Yer Ýmleri