0.60'dan 8 üstü...zamanýnda 0.50-70 oyalanýrken 1 olsun diye yýrtýnýrdýk,korkudan fazlada almýyorduk USAS gibi olur diye,bundaki oyuncular kim acaba,bizim gibiler olacaðýný sanmam,zaten olsalardý malý üstlerine yýkarlardý,sanýrým kendi,kendilerine pas atan bir gurup var bunun içinde,CEMAS ise hala sürünüyor 0.68-70 arasýnda,ona bile fazla yüklenemiyoruz,çünkü Rýza-Uður ikilisi çarptýmý çok kötü çarpar güvensiz olduklarýndan.
refaba souna kadar haklýsýn.eksiðin yok hatta fazlasý var.
Cemas’ýn hisse adedi 5 367 461 tanedir. Aþaðýdaki de KAP’a gönderdiði bildirimdir.
24.05.2019 tarihinde yaptýðýmýz özel durum açýklamasýnda belirtilen SPK yazýsýna istinaden yönetim Kurulumuz tarafýndan bugün aþaðýdaki karar alýnmýþtýr:
Borsada iþlem gören Niðbaþ Niðde Beton San. Ve Tic. A.Þ. (Niðbaþ) paylarýna iliþkin olarak pay baþýna 6,70 TL'den Iþýklar Holding A.Þ. tarafýndan baþlatýlan 20.05.2019-31.05.2019 tarihleri arasýndaki zorunlu pay alým teklifi sürecinde, sürecin baþýndan itibaren Borsa'da oluþan fiyatlarýn zorunlu pay alým fiyatýnýn üzerinde seyrettiði görülmektedir. Borsa'daki fiyatlarýn takip edilmesine, Borsa'daki fiyatlarýn zorunlu pay alým fiyatýnýn altýna gelmesi halinde Þirketimizin aktifinde bulunan Niðbaþ paylarýna iliþkin pay alým teklifine kýsmen veya tamamen katýlma konusunda Genel Müdüre yetki verilmesine, baðýmsýz üyeler dâhil, katýlanlarýn oy birliðiyle karar verilmiþtir.
Söz konusu SPK yazýsýna istinaden baðlý ortaklýðýmýz Özýþýk Ýnþaat ve Enerji A.Þ. yönetim kurulu tarafýndan bugün aþaðýdaki karar alýnmýþtýr:
Borsada iþlem gören Niðbaþ Niðde Beton San. Ve Tic. A.Þ. (Niðbaþ) paylarýna iliþkin olarak pay baþýna 6,70 TL'den Iþýklar Holding A.Þ. tarafýndan baþlatýlan 20.05.2019-31.05.2019 tarihleri arasýndaki zorunlu pay alým teklifi sürecinde, sürecin baþýndan itibaren Borsa'da oluþan fiyatlarýn zorunlu pay alým fiyatýnýn üzerinde seyrettiði görülmektedir. Borsa'daki fiyatlarýn takip edilmesine, Borsa'daki fiyatlarýn zorunlu pay alým fiyatýnýn altýna gelmesi halinde Þirketimizin aktifinde bulunan Niðbaþ paylarýna iliþkin pay alým teklifine kýsmen veya tamamen katýlma konusunda Genel Müdüre yetki verilmesine katýlanlarýn oy birliðiyle karar verilmiþtir.
Saygýlarýmýzla,
Çemaþ Döküm Sanayi A.Þ.
Sabahtan akþama kadar hangi fiyatlar arasýnda dolaþmýþ ne kadar iþlem olmuþ?
Çaðrýya katýlanlar acaba kim?
Küçük düþünen yatýrýmcý bunlarý iyi incelemeniz gerekmektedir!!!
Beyaz in kademeleri gibi 1 TL den 20 ye gelince alýnýr mý demiþtim ama 200 TL de oldu
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
NIBAS Solo 2019/6 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): -1634434
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýçi boþ hisse 12 üstünde,sanýrým kimsede yok gibi,bir ara 10 sýnýrýnda almýþtým yasak bittiðinde,anýnda okuttum 20 puan farkla,pek bulaþýlacak hisse deðil...ytd.
Yer Ýmleri