Kapýdan Trumpla Rýza ayný anda girse önce kime saldýrýrým bilmiyorum
Kapýdan Trumpla Rýza ayný anda girse önce kime saldýrýrým bilmiyorum
SPK ya ve Cimer e birer mail yazdým, bu soygunculara izin veren sizlersiniz neden bizleri bu kadar maðdur ediyor ve hiçbir þey yapmýyorsunuz bu dolandýrýcýlara karþý diye. Ltf 10 dk ayýrýp sizlerde yazýn, SPK bugün dolandýrýcýlýk ve yalan haberle ilgili uyarý mesajý yayýnladý. Kasasýna 27 milyon nakit giren þirkete bakýn, görende iflasa gidiyor der. Ltf seyirci kalmayýn, bir mail atýp þirketten açýklama istenmesini talep edin, sadece 10 dk alýr.
Ben yolladým bir email... yatirimci@nigbas.com.tr buraya
birader eski bir rýzzazede olarak milleti uyarmaya calýstým.. baþka hiç bir niyetim yok...
dolarda yapýlan manipulasyonlara mudahale ediliyor da yýllardýr bazý gruplarýn küçük yatýrýmcý üzerinden yaptýklarý vurgunlara neden spk bist ilgili kurumlar bir þey yapmýyor..
yasadaki kanundaki açýgý bilerek yýllardýr bir ton insanýn elindekine el koyup, magdur ettiler...amacým biraz olsun tecrubelerim paylaþmak, farkýndalýk yaratmak.. herkes yaptýðý yatýrýmdan sorumludur..
inþallah herkes hakkýný alýr....ytd
Bigdata siz yazmaya devam edin kardeþim, çok ayaklarý yere basan yorumlar yapýyorsunuz, biraz karamsar düþünüyorsunuz, ben de tam ters tam bir hayalci iyimserim, bir de ben þahsi görüþüm, ben hiç bu tip komplo (tetikçi) teorilerine inanmýyorum, ha þöyle olabilir speðin tetikçisi vardýr ama en az on bin takipçisi vardýr gibi.
yarýn açýlýþta satýp kapanýþta 5 puan alttan alýcam böyle böyle maliyet düþürücez artýk yapacak tek þey bu
SM-C5000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu þirketin iþleri nasýl mali durumu nasýl dolar borcu varmý çok
***CEMAS******NIBAS******IEYHO*** NÝÐBAÞ NÝÐDE BETON SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Sermaye Artýrýmý - Azaltýmý Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Ek Açýklamalar
31.05.2018 tarihli yönetim kurulumuz kararý çerçevesinde 27.000.000 TL olan Þirketimizin çýkarýlmýþ sermayesinin 100.000.000 TL kayýtlý sermaye tavaný içerisinde, 27.000.000 TL nakit sermaye artýrýmý yapýlmasý yoluyla, % 100 oranýnda artýrýlarak 54.000.000 TL'ye yükseltilmesine iliþkin olarak 23.07.2018 tarihinde baþlayan 15 günlük yeni pay alma haklarýnýn kullandýrýlmasý süreci 06.08.2018 tarihinde tamamlanmýþ, kalan paylar 8-9 Aðustos 2018 tarihlerinde Borsa Ýstanbul A.Þ. Birincil Piyasada satýlmýþtýr. Artýrýlan 27.000.000 TL sermayenin 14.854.103,58 TL'si yeni pay alma hakkýný kullanan mevcut ortaklarýmýzdan, 12.145.896,420 TL'si Borsa Ýstanbul A.Þ. Birincil Piyasada yapýlan satýþlardan olmak üzere Þirketimize 27.000.000 TL fon giriþi olmuþ, böylelikle sermaye artýrýmý tamamlanmýþtýr.
Saygýlarýmýzla,
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/703072
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri