-
bu adamlarda dip teknik diye birşey yok... mal onda ise yukarı , degilse toplamak yılllar sürse bile aşağı basıyor..
önce 056 sonra 049-050 ile 6 yıllık dibe gidebilir..ytd
-
Elinde sermaye artırımından kalma 2 kat hisse var niye toplasınki piyasaya yaymaya çalışıyor kesin ve net
-
Bu herifler ellerindeki tum mali dagıtmazlar. Zaten %90 i halka acık.. 2.5 hareketi ile ii mal dagıttı.. simdi de bi yukarı uc asagı yapıyor. Mal isteyene yukardan veriyo , baskilayip asagıdan topluyor. Bu hareketleri yıllarca yapabiliyor. Diger sirketlerine bakarsaniz bunu net gorursunuz. Bu hissenin son 2 zirvesi arasinda 5-6 yıl var. Ytd
-

Originally Posted by
bigdata
Bu herifler ellerindeki tum mali dagıtmazlar. Zaten %90 i halka acık.. 2.5 hareketi ile ii mal dagıttı.. simdi de bi yukarı uc asagı yapıyor. Mal isteyene yukardan veriyo , baskilayip asagıdan topluyor. Bu hareketleri yıllarca yapabiliyor. Diger sirketlerine bakarsaniz bunu net gorursunuz. Bu hissenin son 2 zirvesi arasinda 5-6 yıl var. Ytd
1-Kardeş hurdayi hurdacidan alir hurdaciya satarsin!
2-hurdanin fiyatini hurdaci belirler.
3-hurdayı pahali satar ucuza alir.
4-hurdacinin senin elideki mala ihtiyaci yoktur. sen satmazsan nasil olsa başkasi satar.
5-Zaten hisseyede ihyaci yok yonetim hisseleriyle sirketi istedigi gibi yönetir parasini yer.
6-kurumsal yatirimci hisseye girmez zaten spekte patronla anlasmadan girmez patron onuda batirir.
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
cevattimur
1-Kardeş hurdayi hurdacidan alir hurdaciya satarsin!
2-hurdanin fiyatini hurdaci belirler.
3-hurdayı pahali satar ucuza alir.
4-hurdacinin senin elideki mala ihtiyaci yoktur. sen satmazsan nasil olsa başkasi satar.
5-Zaten hisseyede ihyaci yok yonetim hisseleriyle sirketi istedigi gibi yönetir parasini yer.
6-kurumsal yatirimci hisseye girmez zaten spekte patronla anlasmadan girmez patron onuda batirir.
SM-N935F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
olumlu haberi piyasaya sal, 065 çek gelene ver sonra 062 ve altına çek....bugun ve genel olarak olan durum bu... malı ky ye yukle, 5-6 yıl tasıt.... patrona faizsiz masrafsız kredi imkanı... ne guzel dunya..ytd
-

Originally Posted by
bigdata
olumlu haberi piyasaya sal, 065 çek gelene ver sonra 062 ve altına çek....bugun ve genel olarak olan durum bu... malı ky ye yukle, 5-6 yıl tasıt.... patrona faizsiz masrafsız kredi imkanı... ne guzel dunya..ytd
[emoji106] tamamen %100 dogru fazlasıda var geride istedi fiyattan cebine koyar.
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Merhaba arkadaslar sadece gundem ile yatırım yapıyorum. Zamanında büyük beklenti olan hidro elektrik santralleri vardı. Şimdi ise Niğde de 300 megavatlık YEK Santralleri kurulma hikayesi bi hareket getirebilir mi dersiniz? 3 ilde kurulacak paneller için 1 milyar dolara yakın yatırım yapılacak. Niğbaş buradan bi KAP haberi açıklar mı diye düşünüyorum. Kimseyi yanıltmak istemem elimde NİBAŞ yok. Sadece takibe aldım.
-
nasıl bir oros çocugunun eline düştük böle
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri