SPK Bülteni :
Kurulumuzun 14.03.2019 tarih ve 17/378 sayýlý kararý uyarýnca 23.11.2018-18.01.2019 tarihleri arasýnda yaptýklarý pay
alýmlarý sonucunda Kurulumuzun II-26.1 sayýlý Pay Alým Teklifi Tebliði (Teblið) çerçevesinde Niðbaþ Niðde Beton Sanayi ve Ticaret A.Þ.'nin (Þirket) yönetim kontrolüne sahip hale geldiði tespit edilen Iþýklar Holding A.Þ. ve Iþýklar Pazarlama A.Þ'nin, Teblið uyarýnca doðan Þirket'in diðer pay sahiplerine yönelik pay alým teklifinde bulunma yükümlülüklerine Teblið'in 18/1-(b) maddesi kapsamýnda muafiyet verilmesi taleplerinin olumlu karþýlanmamasýna, Iþýklar Holding A.Þ.'nin Kurul kararýndan itibaren altý iþ günü içerisinde pay alým teklifi yükümlülüðünü yerine getirmek veya yeni bir muafiyet talebinde bulunmak üzere Kurulumuza baþvurmasý gerektiðine karar verilmiþtir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
***NIBAS*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Özel Durum Açýklamasý (Genel)
***NIBAS*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Özel Durum Açýklamasý (Genel) )
Yapýlan açýklama düzeltme mi? Hayýr
Ýlgili Þirketler NIBAS
Açýklamalar Niðbaþ Niðde Beton Sanayi ve Ticaret A.Þ. ile ilgili olarak Iþýklar Holding A.Þ. tarafýndan Kuruluþumuza gönderilen açýklama ekte yer almaktadýr.
Bildirimlerin MKK tarafýndan KAP'a aktarýlarak kamuya duyurulmuþ olmasý, içeriðinin MKK tarafýndan incelendiði, teyit ya da tekeffül edildiði anlamýna gelmez.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/758249
BIST
(26/04/2019 - 14:55:18)
NIBAS Solo 2019/3 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): -984978
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
alsan alamazsýn, 300 , 500 lotlarla yükselen hisse , kolumu kaptýrmam
azak kardeþ.haklýsýn.zaten bu seviyelerden parmaðýný kaptýrdýnmý en az on sene kolunu bacaðýný çýkartmakla uðraþýp kanser olursun.Umarým bu seviyelerden alacak kek bulamaz.Gerçek yeri 0.5 eder veya amca oðlu IEYHO gibi 0,5 altý eder.yatýrým tavsiyesi deðildir.
Grup firmasýnýn hesapsýz alýmý nedeniyle ortaklýk payýnýn % 50 yi geçmesi sonucu zorunlu pay alým teklifi olarak 6.70 belirlenmiþ. Muafiyet talep etmiþler SPK þamarý çarpmýþ suratýna patronun.
Þu kriz ortamýnda pd/dd 7,75 olan zarar eden uyduruk bir þirkette piyango vurmuþ millete. Hala ne yapacaðýný bilmeyen ne olur acaba diye düþünen biri varsa hiç düþünmesin onlara bir abi tavsiyesi " elindekini patronun kucaðýna yýksýn parasýný alsýn arkasýna bile bakmasýn bir daha." Hiçbirþey bilmiyorsan aç bir grafiðine bak bu hissenin birde diðer saðlam þirketlerin grafiðine bak. Piyasa deðeri bu fiyatlardan 400 milyon özsermaye 50 milyon. Patron çaðrýya neden olan bu mallýðý yapaný kesin kovmuþtur.
Yer Ýmleri