Bu arada verdiklerimizi yerine koyduk.
Bu arada verdiklerimizi yerine koyduk.
Ben bu hikayede geri dönen tarafta olmadım, sürekli aldım ve sabırla devam ediyorum. Hikayeyi hisseyi biliyorum. Sorusu olan sorsun.
"HİKAYENİ KENDİN YAZ" Eskidereli cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın eskidereli bu adamlar ne zaman genel kurul toplantısı yapacak Haziran da mı bekliyecez
Hangi kurumdan verdiniz bakiyim ,sanırım benim gibi 100 lotunuz var hangi kuurmdan sattiginiz hiç belli olmuyor. 63 de satmadigimiz lotlari 40 lardan mi verecegiz patron 53 e isterken , böyle mantıksızlık olurmu , bu hissede bekleyeceksin sabırla , tabi paraya ihtiyacın varsa lafim yok, bence salliyorsun satış ekranını yayınla görelim milleti kekleme
100 lot bile yoksa milletin aklını niye karıştırıyorsun, öyle konuşmalarına bakılsa multi milyarder gibi konuşuyorsun. Millet buyurun yazısı burada panik yapmayın. 100 kotu yok ky yi savunmaya çalışıyor asıl panikletip sattıran sensin hemi de 100 lot bile yokken.
"HİKAYENİ KENDİN YAZ" Eskidereli cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yaa işte böyle çılgın traderler.. ayağınıza sıktınız beklersiniz böyle.. pişmiş aşa su kattınız 3-5 kurus kazandınız belki ama bugün en az %6-7 daha pirimden oldunuz.. tahtacı gelirmi böyle bi yere gelende dün lanet okudu gitti.. sonra yönetime suc bulmayın aramızdaki irlandalılara bakmak gerek.. alırsın satarsın eyvallah ama adabı var ben kurtarayımda gerisi önemli değil mantığı ile yapılan iş..
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
Yer İmleri