Ben lo lo sunu dinlemek için bekliyorum

) Burda sabýr þart baþýndan beridir anlatmaya çalýþýyorum. Ben al satçý deðilim. 23 TL den UV girdim bu kaðýda, 63 oldu satmadým. 30 oldu paniklemedim ve þu anda 60ý geçti.
Kottan çýkacak hissede destek direnç olarak teknik iþlemez, örnekleri var inceleye bilir herkes. Teknik para ve hikayesi ile bakýlýrsa eyvallah. Para ve hikaye teknikte yön belirler. Mesela patron tahtadan alým yapmaya baþlarsa tekniðin bir önemi kalmaz, önemli olan gideceði yeri kestirmek. Denizbankta kottan çýkma hikayesinden ötürü tahtadan alýnmaya baþladýðýnda 2 TL den 22 TL ye gitmiþti yanlýþsam düzeltin lütfen. Direnç kýsmý birden 20 leri göstermez kademeli gider onun için bana göre hikayesi önemli.
Mesela Mrshl:
1-Kottan çýkmak istiyor (örnekleri ve mevzuatý inceleyin)
2-Yatýrýmý sermayesinin 4 katý (Faliyet raporlarýný inceleyin, yatýrýmý bilmek evet önemli ama boyutunu da kestirmek gerekiyor)
3-Daha sýrada yatýrýmlarý var (Solvent yatýrýmýný yurt dýþýnda yapacam diye milleti kandýrdý ve þimdi türkiyede olacak diyor. Solvent nedir? Yatýrýmýn büyüklüðü ne kadar olabilir? Ýnceleyin ama þunu bilin Solvent basit küçük bir yatýrým deðil. Taþlar yerine oturduðunda açýklanacak bu yatýrýmýn boyutu ile bu yazdýðýmý tekrar hatýrlatýrým.)
4-Sahibi Akzo Nobel firmasý (yatýrým faaliyetlerini inceleyin derim, marshall'ý neden satýn aldý ve niye bu kadar yatýrým yapýyor? Neden kottan çýkmak istiyor? Acaba Akzo Nobel'in avrupaya açýlan yüzümü olacak, yoksa boþuna Solvent yatýrýmýný kurmak için tekrar Türkiyede olacak demezdi gibi gibi bir sürü sorular var ve hepsi fikir sahibi olmamýzý saðlar)
Al sat tut gibi yatýrým tavsiyesi deðildir, sadece þirketi incelemek için bilgilendirme mahiyetindedir. Saygýlar.
"HÝKAYENÝ KENDÝN YAZ" Eskidereli cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri