haydi bre yakýþmýyor bu kadar düþüþ yeter de gari iþlem hacmi de baya daraldý kýsa sürede bir tepki beklerrim senden
haydi bre yakýþmýyor bu kadar düþüþ yeter de gari iþlem hacmi de baya daraldý kýsa sürede bir tepki beklerrim senden
Son düzenleme : mercek2; 26-06-2020 saat: 10:58.
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
O deðil Akenr deydim geçen hafta, bir çýkýp geleceðim dedim, oda gitti. Halbuki millete anlatýyordum.
Sonra Rtlab ý kaçýrdým oysa takipteydi.
Dert bin tane. Covid den evde yatýyorum. Hala geçmedi. Millet asemptomatik geçiriyor ben 4 gün hastanede kaldým ve 1 haftadýr izoleyim baþkasýna geçirmeyeyim diye. Ýnþallah geçer kurtulurum. Toplumun %80 i olacakmýþ. Allahým sen bana, mazluma, garibana, kimsesize yardým et. Doðrusu speki görsem sarýlmak isterdim uzuuun uzun. Nasýl olsa uzuuncuyum.
Mrshl yüzünden ne fýrsatlar kaçýrdým ah ah..
Þimdi eskisi gibi gene arafta geziyor. Bir adým atsa aþþaðýsý nerde olur. Beence burada biraz daha kalýr sonra dibe iyice popiþini sürte sürte yerleþtirir, sonra buradan güç alýr kanaatindeyim.
Sayýn MGM21 geçmiþ olsun.
Sizce dip neresi. Buralarý dip yaptý diyebilirmiyiz
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sayýn MGM21 geçmiþ olsun. Allah acil þifalar versin.
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Geçmiþ olsun mgm21 beycim nerden kaptýnýz acaba koronavirüsü?
Sn hoca65, sn erka65, sn cok bey çok teþekkür ederim. Allah da sizleri, bizleri ve mazlumlarý korusun. geçtiðimiz hafta hiç çýkmadým evden önümüzdeki hafta PCR yaptýracaðým inþallah geçmiþtir. Ýmmun sistemi güçlü tutmak lazým bunun için uyku ve Antioksidan suplementasyonu þart.
Ben çok dikkat ettim mart ayýndan beri 3-5 kiþi vardý sürekli yanýma gelen onlarda negatif. Bir berber geliyordu traþa, günahý boynuna ben ondan þüpheniyorumAma ortada çok pozitif vakka var elbet baþkalarýda olabilir.
Yer Ýmleri