ham madde gümrüklerinde sýfýrlama var bazý kimya sektörlerinde...
bu bizi ne derece ilgilendiriyor bakmak lazým.
ham madde gümrüklerinde sýfýrlama var bazý kimya sektörlerinde...
bu bizi ne derece ilgilendiriyor bakmak lazým.
Bakanlýðýmýzca sanayicimizin üretim imkânlarýnýn geliþtirilmesine yönelik çalýþmalar kapsamýnda, 27/06/2018 tarihli ve 30461 Mükerrer sayýlý Resmi Gazeteââ�¬â�¢de yayýmlanan 12/06/2018 tarih ve 2018/11975 sayýlý Karar ile 1/7/2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere ülkemizde üretimi bulunmayan 1882 adet ham maddede gümrük vergileri sýfýrlanmýþtýr. (bazý özel tanýmlý kimyasal, tekstil, demir-çelik, elektrik-elektronik ürünlerinin yer aldýðý) Söz konusu Karar ile sanayicilerimizin düþük maliyetli hammadde temin edebilmesine imkân tanýnarak uluslararasý alanda rekabetçiliklerinin artýrýlmasý hedeflenmektedir."
Mi Note 3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artýk bir karar verse ne yapacaðýna çok sevineceðiz. Ytd
57,5 a verdiklerimin (60-62,8 arasý) bir kýsmýný alabilirim spek efendi.
Bende mrshl boþalttým bir kaç gün önce 59-60 lý seviyelerden baþka yerlerde trade ediyorum.Bir gözüm burada tabii.Dediðin gibi 65 i kýrarsa tekrar aranýza katýlabilirim. Kýramaz sa da 47-48 lý seviyeleri beklerim biraz zor ama imkansýz deðil tabii.SAYGILAR SEVGÝLER.
Sayýn scharif07 ben hepsini satmadým. 30-40 arasý maliyetlileri verdim. Dahay yarýsý duruyor. Onlarla kendime A6 ve bir orta halli daire alacaðým..Hedef 140-148 ... Amma 84 den bir kýsmýný verebilirim spek efendi.... 7 senenin intikamýný ödeyeceksin spek efendi.
muahahahha
muahahahah
Yer Ýmleri