iþ yatýrýmdaki oyuncu - 2 yan kurumu daha var - ( malum borsayý az cok bilenler kim oldugunu bilir ) yeni pazar grubu nedeni ile terse düþtü ama orta uzunda yine yolunu bulacaktýr
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
Ben 23 lerde baþladým 50 lerde buraya geldim, 63ten 30a düþtüðünde de hedef uzun vade dedim. Kur bazlý fiyat analizinde aslýnda 680 ler gibi bedelin olmasý gerektiðini yazdým ve uzuncuyum dedim tabiki burada eleþtirildim. Bu yazýyý okuyan arkandan çok sövecek denildi. Ama hiç Al sat yapmadým. Teknik umrumda deðil. Kottan çýkma haberi var bu kaðýt ne endeks týnlar ne de tekniði týnlar. Herkes haber ve lotlara bakýnca destek direnç deyip durdu. Destek direnç sadece kurumlarýn para kazanmasýna yarayan araç baþka birþey deðil. Mesela tekniðe göre düþecek deniliyor, peki patron olumlu haber gönderirse sizce teknikteki gözüken düþüþe mi devam eder yoksa fýrlar mý. Ya Allah aþkýna akýllý olun. Adam bakýyor ki satýþ var aþaðýya gelirse þura þura var diyor. YA TEKNÝKÇÝLERE SESLENÝYORUM SIKIYORSA 400 E YAKLAÞINCA MÝLLETE YAZSAYDINIZ YA 400 Ü GEÇEMEZ 280 LERE KADAR ÝNECEKTÝR DÝYE. KAÐIT 400 DEN GELMÝÞ 280 LERÝ GÖRMÜÞ O ZAMAN DÜÞÜÞTEN BAHSEDÝP UYARIYORLAR YA BÝR DÜÞÜN MÝLLETÝN YAKASINDAN...!
300 leri geçtikten sonra kar aldým ama tamamen çýkmadým devam ediyorum bu kadar net, TLMAN dayým tavan serisinden önce aldýk (MUSTAFA ACAR[emoji122]) þirketin temeli iyi olduðundan, hadi teknikçilerde orda söyleseydiler ya 15ten 30 a direk gider diye bla Bla Bla þirkete ve senaryosuna bakýp alýrýz kfein mrshl da olduðu gibi yatýrým tavsiyesi deðildir...
Bu arada 23 lerde bu hikayeyi bana anlatýp ilmek ilmek araþtýrýp insanlarý bilgilendirmek için vesile olan MUSTAFA ACAR a selam olsun. Mrshl ýn yatýrým danýþmanlarý bile bizzat aradýlar istiþare edildilip mailleþildiydi ve her bir bilgi sizlerle paylaþýldý. Gizlenen yatýrýmlarý bile duyurduk ama ne hikmetse teknikçiler kendilerini kahraman ilan ettiler. Saðlýk olsun. Amacýmýz ün kazanmak deðil millete yardýmcý olmak.
Bu arada TLMAN yorumlarýmý okursanýz bir gün sonra buraya forumlara yazdým. Face grubunda girmeden yazdýk. Herkese selamlar.
"HÝKAYENÝ KENDÝN YAZ" Eskidereli cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Son düzenleme : eskidereli; 23-09-2020 saat: 08:51.
Agzina yuregine saðlýk
Al sat tut tasviyesi deðildir.
Yatirim tavsiyesi deðildir Ýroni bu yazý Bu benim yorum kimseyi baðlamaz Her kes birey
SM-A750F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri