PD/DD neden çok yüksek görünüyor?
SM-M315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
PD/DD neden çok yüksek görünüyor?
SM-M315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
matrix programý yerine siz halka açýk verilerden hesaplarsanýz daha doðru olabilir.
Böyle programlar yanlýþ olabilir. Ancak bu yanlýþlýk hisseye meyillenen yatýrýmcý gelmesin diye deðil basit bir payda hatasýndan kaynaklanýyor.
Komplo teorisi olarak matriks bozulmamýþtýr.
Arasanýz 8 þirkette daha hata bulabilirsiniz ☺
kap a haber düþmüþ.arkadaþ demiþti kap a haber düþtükçe þahlanacak diye .düþen haberde hissenin tipe dönüþümü için baþvuru yapýlmýþ.anlaþýlan hissenin diðer sahipleri de ellerinden hisseyi çýkarmaya niyetliler....y.t.d.
8.68 benim için en önemli destekti. 8.70 i kýracaðýný düþünmüyordum. Ama yanýlttý. 8.44 desteði çalýþtý gibi ama zarar çok büyüdü. Uzun vadede kaybettireceðini zannetmiyorum. Þirketin daha ilk bilançosu gelmedi. Suriye meselesi çalkantýlý fakan. Belirsizlikler kalktýðýnda bu fiyatlar rüya olur. 1 sene falan beklemeyi düþünüyorum. Bakalým ne olacak. Diðer sitedeki borsa cambazlarýný okudukça sanki spek hisse almýþýz, vurmuþ geçmiþler. Ben kaç senedir oyak hisselerinin uzun süre zarar ettirdiðini görmedim. En gitmeyeni ereðli bile düzeltilmiþ grafikte önceki zirvesine yakýn. Yapmayýn Allah aþkýna. Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bilanco tarihi belli mi?
"Bir ülkenin baðýmsýzlýðý yabancýlarýn lütuf ve merhametine býrakýlamaz."M.Kemal ATATÜRK
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
"Memleketim varsa ben de varým."
Yer Ýmleri