Bugun hakký tavan.. Dökülen dökülsün
Bugun hakký tavan.. Dökülen dökülsün
Son düzenleme : esozcan; 13-10-2020 saat: 12:11.
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
tavan da yapsa ben vermiyorum , o kadar bekledik..ytd
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Kaðný gibi gitmiyor... Gelene gidene mal verip asagý cekiyoo
Evet sayýn diproyal.Bana özel yatýrýmcý iliþkileri uzmaný tavsiyesi ile hisseyi aldým.Son çýkýþ belki de elimdekilerin bir kýsmýný zararýna satmamdan kaynaklanýyor.Bendekini alýnca bir ufak ralli yaptý gibi.Elbette bu hisse gidecek.Ancak portföyümün diðer hisselerine göre çok geride kaldý.
dün mal mülk sahýbý olduk, bu günde 8.60 ta nakit karþýlýðý pala elimdeki malýda aldý ama bütün gün malýmý geri alacaðým diye göbeðim çatladý.. son tur 8.42 dönüþünde 8.43 teki malýmý vermeyýnce de bende dönup biraz daha yukardan kademeli almak zorunda kaldým .. sonrada gitti 67 üzeri kapadý.. böylelikle 8.42 ve 8.67 seviyeleri daha da dikkat çekici bir hal aldý.. daha önceki 8.09 hasýr beton oldu.. kýrýlýrsa üzerine tuðla döþenmez.. hastahane önündeki simitçi '' abi 10.24 kýrýlýrmý'' diye sordu.. bende ''bu seviyeyi görme potansiyeli var,ancak sonrasý yine palanýn taktirine kalmýþ'' dedim.. kazancýnýz bol ve daim olsun..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Vadeli Ýþlem ve Opsiyon Piyasasý’nda GUBRF, OYAKC, SOKM, VESTL paylarýna dayalý Vadeli Ýþlem Sözleþmeleri 16.10.2020 tarihinde iþleme açýlacaktýr.
DAYANAK VARLIKKONTRAT ADISÖZLEÞME BÜYÜKLÜÐÜGÜBRE FABRÝKALARI T.A.Þ.GUBRF100 PAY
OYAK ÇÝMENTO FABRÝKALARI A.Þ.OYAKC100 PAY
ÞOK MARKETLER TÝCARET A.Þ.SOKM100 PAY
VESTEL ELEKTRONÝK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.VESTL100 PAY
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri