bu günkü kýrmýzý bar çok dikkat çekici..8 Hazirandan bu yana ilk dikkat çekici olumlu sinyal geldi.. haftalýkta 42.98 altý üzer, 44.44 üzeri güzel..
bu günkü kýrmýzý bar çok dikkat çekici..8 Hazirandan bu yana ilk dikkat çekici olumlu sinyal geldi.. haftalýkta 42.98 altý üzer, 44.44 üzeri güzel..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
guzel sýndýre sýndýre gýdýyor.. 50 bandýna temmuz ayý ýcerýsnde yerlesýr dýye umuyorum
46.50 yý bugun guzel ýslem hacmýyle gecerse .
haftalýk kapanýsý 46.50 uzerýnde yaparsa cok guzel..hele bugun tavan yaparsa daha guzel
Yarýn 50 yi görebiliriz..
Denizli Çimento'nun kapasite artýþý projesi için 'ÇED Gerekli Deðildir' kararý verildi06/07/2023 17:01:59
Denizli Çimento tarafýndan yapýlmasý planlanan kapasite artýþý projesi ile ilgili 'Çevresel Etki Deðerlendirmesi Gerekli Deðildir' kararý verildi.
Çevresel Etki Deðerlendirmesi Ýzin ve Denetim Genel Müdürlüðünün internet sitesinde konu ile ilgili yapýlan açýklamada þu bilgiler verildi:
"DENÝZLÝ ili ÇAL, ilcesi BELEVÝ MAHALLESÝ mevkiindeki DENÝZLÝ ÇÝMENTO SANAYÝÝ TÜRK ANONÝM ÞÝRKETÝ tarafýndan yapýlmasý planlanan ÝR:72524(ER:1159156) nolu II-B Grup Ruhsat Sahasýnda Kapasite Artýþý projesi ile ilgili olarak Bakanlýðýmýza sunulan PTD Dosyasý incelenmiþ ve deðerlendirilmiþtir ÇED Yönetmeliði'nin 17. maddesi gereðince ÝR:72524(ER:1159156) nolu II-B Grup Ruhsat Sahasýnda Kapasite Artýþý projesi'ne Valiliðimizce 'Çevresel Etki Deðerlendirmesi Gerekli Deðildir' kararý verilmiþtir."
Foreks Haber Merkezi ( [email protected] )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Beçtiðimiz Cuma günü için 50 tl yi görebilirz demiþtim ancak en yüksek 49.34 ü gördük.. Artýk bu hafta 50 yi hýzlý bir þekilde geçip 50 nin üzerinde kalabilmemiz lazým.. Çimsa ve akçansa arayý açtý..
Yer Ýmleri