Ülke ekonomisi inþaata dayalý ekonomi eðer döngü borsada çimento sektörüne dönerse oyak çimento orta ve uzunda tadýndan yenmez ytd..Ayrýca rakip analizinde normal durumda oyak çimento F/K oraný enflasyonda f/K olayý hikaye de neyse ytd...
Büyük fýrtýnaya raðmen Oyak çimento saðlam durdu..Ýzleme ekranýmda temeli iyi olan 50 den fazla hisse var hepsinden az düþüþ yaþadý sadece 1 tane hisse var o da altýnay hisse az düþüþ yaþayan 1,Altýnay Savunma hisse 2,Oyak Çimento en az düþüþ yaþayan hisseler ben stop olmadým oyak çimnento da niye stop olmadým onu da bilmiyorum belki de kýsada yanlýþ yaptým saðlýk olsun der geçeriz lakin geleceði iyi hisseler arasýnda bence ilk 10 hisse arasýndadýr ytd...
Yabancý oraný %5,64 çok düþük oran belki de daha iyidir yabancý oranýnýn düþük olmasýdýr ytd..
Haber akýþlarýnda sakinleþme yok tahminim borsada baský oluþturmaya devam edecektir daha kötüsü xu100 de 8000 altýna düþüþ yaþama tehlikesi var umarým ben yanlýþ düþünüyorumdur ytd..
Ayrýca Sn Cumhurbaþkanýn son dönemi bir daha aday olamayacak tek þansý anasaya nýn deðiþmesi o da çok zor 30 üzerinde vekile ihtiyaçlarý var o yüzden muhalefet partilerinin rahat olmasý gerekir.
Dem parti yada baðýmsýz vekiller destek verirse o zaman anayasa deðiþir.
Çok düþük ihtimal bence bitti her þey.Chp ye kayyum atanmasý bile sonucu deðiþtirmez bitti her þey..
Bir senet böyle bir ortamda saðlam durduysa, tecrübelere binaen yazýyorum...
Manipulatörünün vücudunda þemsiye açýlmýþtýr..
Þemsiyeyi kan revan çýkartmayý baþarýrsa, yaralý ayý gibi olacaktýr.
Ayrýca affýna sýðýnarak bir düzeltme yapacaðým..
"Bitti her þey " deðil dostum.
"Her þey yeni baþlayacak" denmeli ki pozitif bir ruh hali ve dileði olsun.
Son düzenleme : izmirli_hoca; 24-03-2025 saat: 13:21.
Bu baþlýðý þu anda 1 kiþi okumaktadýr. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
bir zamanlar buralarda tribünler full çekerdi. þirket bedelsizi verdi, bugün genel kurulda 1 tl temettü onayladý. rakamlar hiç fena deðil.
ama kimse kalmamýþ.![]()
audentes Fortuna iuvat
Yer Ýmleri