Alıntı Originally Posted by aselsus Yazıyı Oku
Bu ülkede 2015 senesinde vatandaşa patatesi 6 tl'ya sattılar, patates mi yoktu hayır insanlar patatesin olmadığı fikrini satın aldılar 6 tl'ya.

Temel sadece bilanço verisi değildir. En büyük temel bölgesel sorunlardır. Oradaki savaş kısa zamanda bitecek bir şey değil. ABD ve İsrailin Kürt koridoru ve Irakla birleşecek bir kürt devleti projeleri var. 02.12.2016 tarihinde endeks 72 binden 01.09.2017 tarihinde 110 bine ulaştığı halde mrdin 4.10'tl dan 4.14 tl ya gelerek yerinde sayıyorsa bunda en büyük etken bölgesel savaşın insanlarda yarattığı algıdır.

Kimseye hisse iyi yada kötü demedim. Teknik değerleri gösterdim. Jeopolitik temelden bahsettim. KY'ya dikkatli olması gerektiğini hem fiyat hem de zaman stopu belirlemelerini hatırlattım.
Selametle.
Senin gibi paylaşımlar yapanların oluşturduğu algı kadar etkisi olduğunu da sanmıyorum. Çok boş kelamlar bence bunlar. O paralar kazanıldığı o temettüler verildiği sürece ne kadar düşerse o kadar kardır fikrinde olduğunuzu düşünüyorum. Böyle temettü veren hisseyi ucuza almak varken ilgiyi artırıp da daha pahalıya almak istemediğiniz düşüncesi uyanıyor bende. Yoksa kötü gördüğünüz almayacağınız hisseye bu kadar ilgi duymanızı anlamakta zorlanıyorum