29 Haziran 2016'daki bildirim. Sönmez Çimento sermayesi 235 milyondan 270 milyona çýkarýlmýþ.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/541726
Bir altta da bugünkü bildirim: Sermaye yine 235 milyondan bu sefer 330 milyona çýkarýlmýþ.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/603191
Ýþtirakimiz SÖNMEZ ÇÝMENTO A.Þ.nin 29.06.2016 tarih ve 2016-9 numaralý yönetim kurulu kararýna göre ödenmiþ sermayenin 235.000.000.- TL den 270.000.000.-TL ye çýkartýlmýþtýr rüçhan hakkýmýzýn kullanýlarak 35.000.000. TL artýrýlan sermayesine hissemiz (%15) oranýnda 5.250.000,- TL ile iþtirak edilmesine oy birliðiyle karar verilmiþtir.
Ýþtirakimiz Sönmez Çimento Yapý ve Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Þirketi 27.04.2017 tarihinde yapmýþ olduðu Olaðan Genel Kurul Toplantýsýnda 235.000.000,- TL ödenmiþ sermayesinin 95.000.000,- TL Nakden arttýrýlarak 330.000.000,- TL'ye çýkarýlmasýna karar verilmiþtir.
Þirketimizin 27.04.2017 Tarih ve 7 No.lu Yönetim Kurulu Toplantýsýnda Ýþtirakimizin arttýrýlan sermayesine hissemiz oranýnda (%15) 14.250.000,- TL ile katýlýnmasýna karar verilmiþtir. Hissemiz oranýnda iþtirak edilen sermayenin 1/4'ü olan 3.562.500,- TL tescil tarihine kadar ödenecektir. Bakiye 10.687.500,- ise tescil tarihinden itibaren 24 ay içersinde ödenecektir.
Teþekkürler...bunun dahasýda var !!!...önce 2000 iken fabrikayý kapattý 0.36 oldu,olduktan sonra yeni projelerimiz var dedi hisse 16.500 oldu,peþi 4'e ve altýna düþtü...projeler gerçek oldu faaliyet baþladý buradan tekrar gaza geldi yavrusu 10 buda 18 üstüne attý,tekrar 4 altýna düþtü...SPK sýð diye borsadaki payýný yükseltmediðinden göz altýna postaladý soluðu 1.30 altýnda aldý,darbecikten sonrada Fetoþcuklan ilgisi var dediler 1 altýna düþürdüler,aklandý 1.30 üsüne attý,piyasa yapýcýsý ile anlaþtý ölüm çukurundan çýktý kademeli 4 üstüne attý,tekrar geri gelerek 3 altýna indi,þimdide 3 cývarýna demir attý,buradan 20-30 üstüne atýyor devamlý sonra cuk 3'e demirliyor 3-5 aydýr,bu hareketlerini seviyorum,çünkü iyi al,sat yaptýrýyor piyasa yapýcýsý doðrultusundan...elimden tam çýkarmýyorum,orge krontu kaçýrdýðýmý bundan kaçýrmak istemiyorum,kront 3 cývarýndan 15 oldu,orge 1.50'den bugün 9 oldu,gerçi halka arzdan sonra 30 üstüne atmýþtý,zaten yaptýðý pirimlerlen o cývarda sayýlýr þimdi,üstelik bölünmüþtü...sadece ana hisseden hariçlerlen al,sat yapýyorum,ama ufak bir servet ettirdi bana 1 cývarýna kadar inadýna topladýðýmdan,inþallah güzel günler bizi bekliyor.ytd.
Bilemiyoruzki,alt grafik doðru çalýþýyor,ama üstleri kestirmek çok zor,çünkü 4 üstüne atmýþ bir hisse neden 3'e düþsün,tamam ara boþluklar doldurmak için desek,3-5 aydýr dolmadýmý hala...bu hisseyi 15 senedir izlerim,hep grafikleri iniþli çýkýþlýdýr...ama þunuda unutmamak lazým yaptýðý gerçekçi iþlerden dolayý,eskiden tek ürün üstüne yoðunlaþýrdý,þimdi çoðunu çeþnili yaptý,yapýlan iþlerde çok iyi þeyler,öyla fason bir durumu yok,özele yazdýðým gibi çok deðerli arazilere sahip Bursada,þirketi eskiden beri tanýrým,bazý yönetimlerden tanýdýklarým vardý Bursaya göreve gittiðimden,zaten soy olarak Teleferik yolu üzerinde vadi kenarýnda konutlar yaptýk,tabiki o eskidendi,þimdi merkez içinde gibi oldu...neyse inþallah herþey daha güzel olacak...ytd.
Çoookkk uzun zamandýr sönmedeyim. Geçenlerde birazda snpam aldým. Yazýlanlara bakýnca beklenti çok da bir þöyle ýþýk hýzý olmadý
Casper_VIA_V9 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kopacak kopacak bunlar da i$te artik son demleri,kopunca da çift hanelere giderler mi bir de?
Vay anasini sayin seyirciler...
LG-H850 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Merhaba, Takip ettiðim bir sitede GÜÇLÜ AL sinyali vermeye baþladý. YTD 15-20 dk içinde bakalým ne olacak
Yer Ýmleri