Ýnþ
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ýnþ
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Aynen haber açýk, satýyorlar...
E5603 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nouma bizi diskoya götür diye bir laf hatýrladým. Þaka da deðil hani bu kadar sýð tahtaya ky 50bin+ lot býraksa çakallarla dans baþlar.
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
fatih2501 siz mecnun sunuz sizi tanýyorum benden kaçmaz.espri yaptým. ben elimdeki malla deðil. tüyoculuðumla 99 yýlýnda spek oldum. daha doðrusu þener þen in namuslu filmindeki gibi bir psikolojiye sahip vatandaþlarým beni spek yaptý. tüm ve hep doðrularý söylememe raðmen. yani ben sadece üç kuruþla oynuyorum verdiðim tüyolar tutyor ne yapayým demekten baþka bir þey yapmadým.
yalnýz sene 2000 olacak galiba snmpa 60 tl den aldým. hedefim 110 tl idi. valla kýl payý ile aniden düþüþe geçti týpký bu günlerdeki gibi. ve 80 tl den mi neydi ancak satabildim.
yani o elinizde olan lotlarla 100 tl olduðunda hissede olmuþ olsaydýnýz þimdi holding olurdunuz. nükleer enerji iþine falan girerdiniztabi bu asla çakýþmayan kurgusal bir zaman tüneli.
paranýz ne kadar çoksa o kadar bekleme gücünüz olur. ben kýsacýyým. kaðýdý genel olarak bulurum ama o kadar kazanmýþken geri veririm gider. ve anlattýðým 20 yýl dan beri böyle.mesela bu trend de ilk hedefim 7.70 idi. ve bu 7.32 den kapattýðý gün kesin olacak gibiydi. ne oldu biz yarýn hedefimize ulaþýrýz derken 7.32 ye o kadar çalýþmýþ görünürken direkt ordan intihar etti kaðýtbizede aðýt yakmasý kaldý tabi. dediðim gibi paran çok deðilse benim gibi zorlu bir kurt bile olsan bu spek ler aldatýyor adamý. veya bende sadomazoþizm gibi bir durum var. mesela düþerken 6.70 i gördüðü an satýcam ne olursa olsun dedim. o kadarda kazançta iken niye satmadým? iþte adrenalin manyaklýðý var bariz.
hala kardayým ama yarýn onuda alýrlar adrenalin bitince depresif dönemde satarým artýk.yaju sizde de baya mal varmýþ. yani bir aracý kurumla anlaþsanýz bir operasyon bile yapabilirsiniz. yapýnda belki bizede bir þeyler düþer.
![]()
yine 2000 li yýllara dönersek süperonline forumunda sizin gibi baya yüklü malý olan biri vardý. adam saðlam yerden tüyo almýþ ki ne dediyse baya orta vade de çýktý. ve adam köþeyi döndü. demiþtiki boþverin onu bunu park tekstile girin ve 8 ay bekleyin ve sonunda bayram edin. kaðýt küsüratý ile daha fazla ederde düz hesap söyleyeyim 8 ayda 80 kuruþtan 28 tl ye geldi. yani yaklaþýk %3000 yani 10 bin tl n olsa 8 ayda 300 bin tl n olacak. adam kýzýma mercedes aldým þunu yaptým bunu yaptým anlatýp durdu bizzde aðzýmýzýn sularý akarak kuru yazýlarý okumakla kaldýk.
bu gün az da olsa karda iken satýp çýkayým dedim. ama kardan zararýmý gururma yediremedim. yarýn adým adým iþi bitirirse heyeca kalmayýnca satar rahatlarýz artýk..
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
kaldýðýmýz yerden devam ediyoruz, almaya devam etsin küçük yatýrýmcý, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
küçük yatýrýmcýya ufak ufak vermeye devam, tebrik etmek lazým bu adamlarý, hangi akla hizmet alýyorlar halen hayret bir þey. ytd...
Yer Ýmleri