bilanco geldi bundan sonra bakalým neler olacak?
bilanco geldi bundan sonra bakalým neler olacak?
bu borca, bu faiz giderine çare bulacak mý bakalým...
"Beklemesini bilenin her þey ayaðýna gelir." - Balzac
Bedelli yaptin. Kredi aldin hala zarar zarar.TOPRAK DOYURSUN GÖZÜNÜ MUNDARIN
SKTAS Konsolide 2017/9 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): -38563697 Ana Ortaklýk Paylarý: -38719032
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Zarar arsa satýþý gündemde olduðu için var
Þirket sahiplerinin davranýþlarý
Bazý patronlar arsa satýþlarýndan önce þirketi önce bir zarar sarmalýna sokarlar ki gelen para gecmiþ yýl zararlarýný kapatsýn ve kar ve vergi çýkmasýn
Ýyi patronlar sermaye artýþý yaparak tüm paydaþlarýn yararýna kullanýrlar
Gerçek patronlar karlýlýðý artýrýcý hareketler yapýp kalan parayý da daðýtýrlar
Yatýrýmcý çeþitleri
Tüm acemi arkadaslar önce duyumlara bakýyorlar
Acemi arkadaslar kar rakamýna bakýyorlar
Bilenler grafiklere bakýyorlar
Anlayanlar bilanço okuyorlar yada anlamaya çabalýyorlar
En iyiler adam okuyorlar
Fiyatlarda buna göre oluþuyor
Adam olanýn kaðýdý özsermayenin bilmem kackatý fiyata alýcý buluyor.
Adam olmayan sermaye azaltýp artýrýmý ayný gün yapýyor (örnekler bazýlarý Dyo,vs)
Siz bunlar ýþýðýnda bu kaðýdýn yerini belirleyin
tabi ki bu zarar baþka hesaplara yada ülkeye aktarýlan sermayedarlardan ve devletten araklanan gelirdir esasýnda
Bunca yýl böyle zarar yapma tam arsa deðerlendirmesinden ve satýþýndan önce zarar yap
Ne tesadüf
Bunlarý araþtýrmayan devlet kurumlarý oldukça
Bu iþ böyle sürer gider
bu dolandýrýcýlarýn dünya kadar döviz borcu var, kerevitaþ gibi istediði kadar kar etsin dýþarýdan tahsisli sermaye arttýýrmý olmadan düzelmez..ama patrnlar 1 tl bile vermez.. yediler þirketi..sata sata bitirecekler arsayýda
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
artýrýr artýrýr ama bedelli artýrýr kendi cebinden 5 kurus vermez soyguncular esas faliyet karý iyi olmasýna ragmen yine pazarlama gideri yok yonetim gideri yok finansal gider diye tum karý eritip dunya kadar zarar getirmisler yine buyuk basarý tebrik ederim ..yýl sonu zararý katlar seneye en az %50 bedelliyi yapar .hadi eyvellah dibi bulsunda alýrýz .
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi degildir.
Yer Ýmleri