ceaszede teþekkürler paylaþýmlar için..
ceaszede teþekkürler paylaþýmlar için..
haber dün gelmiþ ama kimse burda paylaþma ve yorumlama gereði duymamýþ nedense,ben yine de paylaþayým forum kayýtlarýna geçsin
Þirketimiz Yönetim Kurulu 15.06.2017 tarihli toplantýsýnda;
%99.99 oranýnda hissedarý olduðumuz Efeler Çiftliði Tarým ve Hayvancýlýk A.Þ. ünvanlý baðlý ortaklýðýmýzýn sermayesinin 32.082.735 TL'den 47.082.735 TL'ye artýrýmýna katýlmaya ve artýþýn tamamýnýn söz konusu baðlý ortaklýðýmýz nakit alacaðýndan karþýlanmasýna karar vermiþtir.
Dünkü haberi yorumlayacak kimse yok mu
SM-G850FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar forum da kimse yok galiba
SM-G850FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir ihtimal, yapýlan sermaye arttýrýmý ile halka arz hazýrlýðý yapýlýyor olabilir,,,zira efeler çiftligi deðerli bir iþtirak nerden baksanýz 200 milyon tl üzerinden halka arz edilir,,,sermaye 42 milyon olduguna göre demekki 5 tl civarýnda bir hisse fiyatý olur ,arttýrýlan sermayeyi halka açsanýz 15* 5 =75 milyon bir kaynak yaratýrki buda bizim için çok iyi olur,,,,
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Muhtemelen böyle bir halka arzý da ÝÞBANKASI yapar,,,,ÜNLÜ MENKUL de diðer bir yüklenici olabilir,,,
Bunlar % 20 gibi bir ihtimaldir,,,hiçbir yatýrýmcý bu sermaye arttýrýmýndan bir þey beklentisine girmesin,,,olursa SÜRPRÝZ olsun,,,,
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri