Ha þimþek ha berat valla. Kaç yýldýr þimþek vardý da über politika izledik sanki. Adam bildiðini okuyor her türlü.
Ytd
Umut hocam siz dolarý nerden alýyorsunuz? Nasýl saklýyorsunuz ?millet bankalardan alýyor yalnýz gece yani iþlem saatleri dýþýnda alým -satýmda makas çok açýk oluyor. Onun için gece dolar daha çok yükselise geçiyor.
Benim Dolarlar çoook ama çook yýllar öncesinden alýnýp naftalinlenip dolaba kaldýrýldý. Akþam sabah beni çok ilgilendirmiyor. Zamanýnda bankadan almýþtým tabiki abuk sabuk tezgah üstü fiyattan deðil bankalar arasý fiyata yakýn yerlenden rýzkýmýzý alýp ortadan kaybolmuþtuk. Þimdi üç beþ kuruþla viop' a takýlýyoruz genelde long pozisyon þeklinde oluyor bu takýlma iþleri yoksa fiziki Dolarýmýn tek centini vermem bunlara .
Dolarda bir ik gündür goygocularýn hayali iyimserlikleri sýrasýnda piyasanýn 24 Temmuzdaki PPK toplantýsýnda faiz artýþýný fiyatladýðý martavalýný dinleyip durdum. Olur olmaz bilemem ama olmazsa iþte o zaman Dolarýn roket fiyatýný tahmin edebilirim. 5 ilk hedef...
altýnmý alsam dolarmý?
Büyük Çýkýþlar Sancýlý Olur..
Yer Ýmleri