Döviz sepeti 5.150
Döviz sepeti 5.150
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
E ithal baðýmlýsý ekonomiyi kuru düþük tutarak mý tedavi edeceðiz.Artýk medikal tedavi yetmez ,bu ekonomiye cerrahi lazým.Biraz sýkýntý olacak artýk.Bizim halkýmýz da, iþadamlarýmýz da rahata alýþmýþ.Hala bankalar dýþ borç alsýn bize daðýtsýn ev alalým, ekonomi canlansýn derdinde herkes.Ya da hükümet geçiþ garantili köprü,hasta garantili hastane falan ihalesi yapsýn ,yandaþ firma dýþardan devlet garantili para bulsun getirsin uzun vadeli borçla,o para da içerdeki irili ufaklý þirketlere daðýtýlsýn ekonomi canlansýn derdindeyiz.300 bin müteahit mi olur ya)))))) Bir o kadar emlakçý,kapýcý ,badanacý,pimapenci,inþaat iþçisi þu bu ekonomi bu kadar valla.Ha az biþi turizm kaldý artýk o ne kadar dertlere çare olursa. Bu sistem týkandý ama seve seve,ama seve seve
))))))
altýna aldýrmý öldürür
https://www.youtube.com/watch?v=0s4F7I_5Df4
bir halt olacaðý yok.
5.89 olmuþ açýk gene artmýþ
bir halt olacaðý yok.
57.640 milyar dolar olmuþ açýk toplamda artmýþ
bir halt olacaðý yok.
cari açýkla þeeetiler
4.75 üstü
bir halt olacaðý yok.
Ben dedim size hocam.Ýstikrarlýdýr hep þeeder diye.Ben bunca zaman takip ederim hep þeeder hep þeeder namýssýz.))))))))) Þaka bir yana, albayrak üstüne bu cari açýk durum baya sýkýntýlý.Mehmet þimþek de gitti, londra ile direk telefon hattýný da kapatmýþlardýr gavurlar.Hayýrlýsý artýk bakalým neler olacak.
Yer Ýmleri