-
Pompeo ile Dış İşleri arasında telefon görüşmesi yapılmış. Talep karşı taraftan gelmiş.
-

Originally Posted by
senersen
yalnız şu 4,08 ve 4,97 yi veren arkadaşın tahmininde 4,97 i görüyor ama 4,08 hiç göremiyoruz

görsek zaten
Onu sittin sene göremeyeceğiz mümkün değil
-

Originally Posted by
ayhan53
Onu sittin sene göremeyeceğiz mümkün değil
olası stand by anlaşmasının ne getireceğini kimse bilemez..
-

Originally Posted by
bitpire
olası stand by anlaşmasının ne getireceğini kimse bilemez..
Bilinmeyecek bir şey yok desem..başkanım haklıdır, bencede o seviyeler bir daha görülemez..gelinen nokta itibarıyla gidişat bu topiğin başlığı ile uyumludur..saygılar..
-

Originally Posted by
enki
Bilinmeyecek bir şey yok desem..başkanım haklıdır, bencede o seviyeler bir daha görülemez..gelinen nokta itibarıyla gidişat bu topiğin başlığı ile uyumludur..saygılar..
imf ile yapılacak anlaşmaya abd'nin menfi oy hakkı varmış, daha önce bilmiyordum..!!
-
-

Originally Posted by
realities
imf ile yapılacak anlaşmaya abd'nin menfi oy hakkı varmış, daha önce bilmiyordum..!!
Olup olmadığını bende bilmiyordum..ancak esas para sağlayıcı ve söz sahibi olan ABD, normaldir..
Fakat Türkiye IMF'e giderse ABD'nin buna engel olacağını sanmıyorum..nihayetinde ABD içinde önemli olan global açıdan finansal düzen..
Dün ABD dışişleri bakanı ''Pakistan'a verilecek krediler ÇİN'li kreditörlere gidecek'' diye IMF'i uyardı..tabii bu duruma IMF önlem almakta gecikmez sanırım..çok detay bilmiyorum ama yakın geçmişte Pakistan ABD ile ters düşmüş ve ÇİN'e yakınlaşmıştı..Bildiğim kadarıyla Kuşak yol projesi ile ÇİN'in Pakistan'da hacimli yatırımları var..selamlar..
-

Originally Posted by
umutabi
Doğuş Medya Grubu'nda tenkisat depremi! Kaç kişinin işine son verildi?
Medyada küçülme kararı alan Doğuş Grubu tenkisat için bugün yeniden düğmeye bastı.
http://www.patronlardunyasi.com/habe...verildi/208489
Eee ülkede ZAM ağıza alınmaz fiyat ayarlaması denilirse İŞTEN ÇIKARMAYA da TENKİSAT (Arapça) = eksiltme azaltma denir tabikide...
Beter olmadan yeter olmaz , bu `TENKİSAT` lar yetmez ama EVET, bayram tatili için 9 GÜN az 1 ay olsun, millet gezsin eğlensin , gününü gün etsin , nasıl olsa pek yakında İŞSİZE her gün bayram olacak, o zaman ne diyoruz ; Dolarda yükseliş kaçınılmaz...
TENKİSAT

Güleyim mi ağlayayım mı sinirleneyim mi bilemedim.
Laf oyunlarıyla, 16 yıldır milletin ümüğünü sıkıyorlar da, bu kadarına da pes yani !!!
Tenkisatınızı da, güncellemenizi de, külliyenizi de, tarikatlarınızı da, iyice pervasızca sergilediğiniz yobazlığınızı da, imam hatip okullarınızı da, cahilliğinizi de ..........
Tenkisata maruz kalan ve kalacak olan tüm işçi kardeşlerimize sesleniyorum !!!!
Tarikatlara üye olacağınıza, sendikalara üye olun !
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri