4 geçildikten sonra 5. vitese takmýþtýk bakalým 5 i geçince 6. vitese hýzlý geçilecek mi !
Bant geniþliði verebilecek olan var mý![]()
blumberk ekonomide çýðýr açýyor. güntay þimþek doðalgaza gelen zam deðil, bu zam falan deðil botaþýn üzerindeki yükün alýnmasý ve rayiç bedele çekilmesidir dedi.
hakikatten komedi, bilim kurgu filmi gibi. 2-3 defa bu zam falan deðil rayiç bedele çekmedir fiyatý dedi. artýk nasýl bir yerdeyiz beynim bulandý... insepþýn gibi biþiler yaþýyorum uyanýcam ve akýl hastanesinde bembeyaz bir odada bulacam kendimi...
Rektörden ilginç dolar yorumu
Konya Selçuk Üniversitesi Rektörü Mustafa Þahin, 5 TL`aþan dolarla ilgili ilginç bir yorum yaptý. Akarayakýt zamlarýna 'ben hep 50 liralýk alýyorum` yanýtýný veren vatandaþa özenen Rektör Þahin, neredeyse aldýðýmýz nefesin bile dolarla ölçüldüðü gerçeðini görmezden gelerek "Gündelik hayatýmda hiç yer iþgal etmiyor" dedi
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem...orumu-2554183/
Rektör gürünümlü zat Konya MEVLANA þekeri yiye yiye beynide benzer þekilde süngerleþmiþ aðýz ve beyin koordinasyonu diye bir þey kalmamýþ en kýsa zamanda acil tedavi gerekiyor. Konya üniversitesinde ekonomi bölümün de okuyan öðrencilere bu mevlana þekeri beyinli tipler hocalýk yapýyorsa ben iþ yerime bir tane bu okul mezunu öðrenciyi almazdým þirketi batýrýr alimallah.
Yer Ýmleri