-

Originally Posted by
MKELES
5.15 le sabah başlarız herhalde. Adamlar gece gündüz haftasonu dinlemiyor. Direkt yukarı.
Yalnız matematiksel olarak bir sıkıntı var.Dolar 4 den 5 e giderken yüzde 25 artması lazımdı daha zordu,Şimdi yüzde 20 yukarı gitse al sana 6.Aslında çok tehlikeli sular bunlar,bizim ekonomi boğulup gidecek bu yanlış akıllarla.Neyse her şeyde bir hayır vardır belki de kanal istanbuldan vazgeçilir.
)))))
-

Originally Posted by
HAKEM
Hocam bu şaka olmayabilir.Şimdi o konulara girmeyelim,adam ciddi konuşuyor olabilir.Hatta siz biraz daha irdelesiniz aradan müteahit batması önşartını bile kaldırabilir o arkadaşınız

))))))
adam zaten angarada birilerinin mentalitesi için bu lafı söylüyor, bu derecede bir göbek bağı var sonuçta..
-

Originally Posted by
realities
adam zaten angarada birilerinin mentalitesi için bu lafı söylüyor, bu derecede bir göbek bağı var sonuçta..
Yok yok ben karım ölse daha iyi kısmına takıldım
)))))))))
-

Originally Posted by
HAKEM
Yok yok ben karım ölse daha iyi kısmına takıldım

)))))))))
siz de hanımdan yana dertli olanlardan mısınız yoksa şakanın bu kısmı hoşunuza gitti..?
-

Originally Posted by
realities
siz de hanımdan yana dertli olanlardan mısınız yoksa şakanın bu kısmı hoşunuza gitti..?

Aman sn realities ne yaptınız hiç öyle şey olur mu
))))))))) Benim hanım dünyanın en iyi kadınıdır.Benim hanım melek melek.(Anladınız siz onu.Yerin kulağı vardır.Bir arkadaşın adnan hoca kasetlerine yaptığı yoruma döndü valla.Toparlayana kadar bir hal olmuştu )
-
Artık DOLAR hep yukarı demekten bıktım vallahi kendimi yakın geçmişin beton beyinlerine benzetmeye başladım.
Ama ne yapabilirim ki bu ahval ve şerait altında yani BETER olmadan YETER olmayacağına göre Dolarda da yükseliş kaçınılmaz.
-

Originally Posted by
HAKEM
Yalnız matematiksel olarak bir sıkıntı var.Dolar 4 den 5 e giderken yüzde 25 artması lazımdı daha zordu,Şimdi yüzde 20 yukarı gitse al sana 6.Aslında çok tehlikeli sular bunlar,bizim ekonomi boğulup gidecek bu yanlış akıllarla.Neyse her şeyde bir hayır vardır belki de kanal istanbuldan vazgeçilir.

)))))
Zaten ülkenin kurtulması için elde tek bir tane proje var,ona da vazgeçilsin diyorsunuz.İpimle kuşağım projesi miydi..pardon bir yol bir kuşak projesi için kanal şart ondan sonra Çinden para akacak
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri