ben 2018 sonunda 5.25 olur diyordum etrafta soranlara, bugün yarýn göreceðiz sanýrým.
ben 2018 sonunda 5.25 olur diyordum etrafta soranlara, bugün yarýn göreceðiz sanýrým.
yaþananlara çok farklý açýlardan da bakýlabilir, geçmiþte 25 e yakýn banka battý, bankalar hortumlandý dendi fakad irdelendiðin de bankalarýn içlerinin boþaltýlmasýnýn devlet kurumlarýnca seyredildiði görülüyor, (yani bilerek ve istenerek) buda bankalarýn içinin boþaltýlmasýndan devlette görevli bürokrat, teknokrat, siyasi vs insanlarýn "bir çýkarýnýn" olduðunu iþaret ediyor.
açýkça ben doðuþ grubunun , sabancý holding vs döviz borcu olan birçok þirketin böyle bir zararýnýn olduðunu düþünmüyorum.. kýsaca bu borçlar devlete yýkýlýrsa (vatandaþa) döviz borcu olan her þirket vs HORTUMLANMIÞTIR.
5.24
Bildiðin yangýn seyreder gibi seyrediliyor
Seçim öncesi 4.20 iken büyük bir yatýrýmcý dostum sormuþtu.
5.50 yi görür demiþtim.
Bugün sabah bir hissenin sayfasýnda da yazdým.
Tamamen öngörü sallama deli saçmasý diyelim)))
5.50 altýn vuruþtur, oralarý görebilir mi mümkün, üstü balondur, fena patlar... ederinin üstünde aþýrý fiyatlamadýr...
Lakin o civara kadar da bir haber akýþý, müdahale vs biþi bekliyorum.
Miadým bu ay sonu.
Eðer olmazda 5.50 aþýlýrsa cidden ekonomi için çok hüsran olur(((
5.50 ye kadar dolar da altýn vuruþ bekliyorum bu ay sonuna kadar sonra geri 5 tl . Borsa 5.50 dolar kuruna kadar epeyce düþer. Dolar da sert düþüþ gelince tekrar borsa hisseler...
Yatýrým tavsiyesi deðil deli saçmasýdýr)))
Güzelim memleket yine büyük bir krizin içine kamikaze gibi girdi maalesef.
Allah yardýmcýmýz olsun. Politikacýlara yandaþlara ve aðalara bir þey olmaz yine.
Ne olacaksa vatandaþa yani bizlere olacak. Fatura her zaman ki gibi bize kesilecek.
Yer Ýmleri