Bu 7TL'den alýnan Euro kafamý kurcaladý. Ya bankacýlýk sistemi içinde olmayan büyük tefeciler kýsa sürede gelen karý yeterli görüp satýþ yapýyor, ya da pazartesi için bizim þu an bilmediðimiz bir haber aldýlar. Ayrýca politikacýlarýn bu kadar rahat bir þekilde bu denli büyük bir kumarý nasýl oynadýklarýný çözemiyorum.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
türkiyenin borç aldýðý ülkelerin bankalarýna borçlarý
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Eve zor attým kendimi, Alaçatý çarþý mahþeri kalabalýk. Dostum döviz bürosu sahibi Oðuz bey özel ilgilendi. Ona sordum ne iþ bu diye. Oda forex piyasasýnda bugün sert düþüþ yaþandý öðlene kadar ondan dedi. Birde liramýz kalmadý bütün almancýlar deli gibi Euro bozduruyor onlarýn eurolarýný 6.70 ile 6.80 arasý alýyorum dedi. Nakit kalmayýnca alamýyoruz tabi dedi. Yani adam tl sýkýntýsý çekiyormuþ bir nevi. Þaka gibi ama o kalabalýðý görünce hafta sonu gafil yakalanmýþ olabilir.
Adam ticaret yaðýyor sonuç olarak. Gurbetçiden al 6.70 sat 7 veya 7.10 na.
Küçük rakamlarla iþim olmaz dostum. %5 çýkmýþ inmiþ umrum olmaz bu saatten sonra.
Ülkem iyi olsun ekonomimiz düzelsin insanlar huzur bulsun ben para kaybetmeye razýyým.
Ben kazanýrken bir sürü olumsuzluklar alýp baþýný gidiyorsa orda mutluluk olmuyor gerçekten.
Bizim amacýmýz tamamen sermayeyi korumak bu oynalýkta. Bunu mualif insanlar anlayýþla karþýlamalý.
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri