-
Kanal istanbulun maliyeti yaklaşık 10 milyar euro falan diyorlar benim bildiğim.Bana bu kanalı mantıklı gösterecek 2 neden yazabilirmisiniz.
-

Originally Posted by
HAKEM
Kanal istanbulun maliyeti yaklaşık 10 milyar euro falan diyorlar benim bildiğim.Bana bu kanalı mantıklı gösterecek 2 neden yazabilirmisiniz.
http://www.albayrakbeton.com.tr/
yeterince mantıklı bence
-
Ben de inşaat işine karşıyım dediniz ,kanal istanbulu param olsa yapardım dediniz.Borç sakıncalı ama cepteki parayı harcamak bu kanal için mantıklı diyorsunuz yani.Çok ilginç cidden.E mantıklıysa belki borçla da yapmak mantıklıdır di mi.
-

Originally Posted by
EMLAK
yok o senin insan olma eksikliğinden kaynaklanıyor. duyamıyorsun kulağın yetmiyordur.
yoksa nasanın yayınladığı bilmem kaç milyon kere indirgenmiş sesi dinlendiğimden sallamıyorum yani. youtubede var haa..
senin argeci dinlemiştir kesin
Evet insan olmak bir eksikliktir maalesef ben dahil bir çok kişide var bu ne zamanki tamamı ile insan olacağız işte o kohlberg seviyesi felan erdemde nirvana yani belki o zaman olacak fakat dürtüler izin vermiyor azizim ... Youtube da varsa eğer indirgenmiş seslerden paylassaniza burdan [emoji23][emoji23] merak icindeyim
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Cidden bu reisi sevenler çok değişik.O kadar akıllı insanlar bu zihnisinir projesine reis istiyor diye mantıklı diyebiliyor ya çok değişik bir ruh hali bu.
-

Originally Posted by
alexogoldo
Evet insan olmak bir eksikliktir maalesef ben dahil bir çok kişide var bu ne zamanki tamamı ile insan olacağız işte o kohlberg seviyesi felan erdemde nirvana yani belki o zaman olacak fakat dürtüler izin vermiyor azizim ... Youtube da varsa eğer indirgenmiş seslerden paylassaniza burdan [emoji23][emoji23] merak icindeyim
okadar ingilizce var .. bulursun sen hemen şak diye.
-
Ben size çoktan isindim[emoji51] çünku sizde iyi şeyler olmasını istiyorsunuz... Yazdiklarimdaki sıfır borç olayının altını çiziyorum tekrar

Originally Posted by
shorts
alex tam da sana ısınıyordum.
-
Sn alexogoldo venüs ,uzak dünyaya dönseniz de şu kanalın mantığını sizin görüş açısından anlatsanız da öğrensek.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri