))))))))))
))))))))))
Şeytanlıkta Ph.D işte karşınızda Rido!
Hisseyi birbir türlü şeytanlıkla 0.35 e getir. SPK da sağ olsun artık nasıl beceriksiz çalışanları varsa göremesin ve şimdi buradan mal topla ve tahminen 2 tl lere yeniden sat. Yahu benim lot sayım ortada. Az ama bu adama ben bile illet oldum. Teşekkür meşekkür komik geliyor bana. Çok iyi adamdı neden kağıdın sülalesinin ırzına geçti? Neyse buralardan satış matış yok. Zerre lot sayımla ben de meydan okuyorum. Etkisiz de olsa ucuzdan vermeyin abicim bu adamın eline hisseyi. 2 liraya gelsin o zaman satarım. Oradan sonra da büyük kaybedenler büyük kazansın. Büyük zarar edenlere sabır diliyorum. Umarım en kısa sürede bu organize suç ile cebinizden alınanlar iade edilir. SPK'nın da devletten maaş alan uzmanları haram para yemeyip görevlerinin hakkını verir umarım. Yahu ilkokul öğrencisine anlatsan yapılanları adam hırsızın bayrak tutanı der gider savcılığa suç duyurusunda bulunur bizim Borsa İstanbul bile sessiz kalıyor. Bu ülkenin imajı demek be borsa. Yatırımcıya verilebilecek güven demek. Herkes kısa vadeli düşünüyor bu ülkede.
Yasal Uyarı: Okuduğunuz tüm mesajlarım kişiseldir. Yatırım tavsiyesi içermez.
şirket bir adım atmış, gayet olumlu, kimseye zararı yok, inşallah daha da devam ederler hisse almaya, satmak isteyen satar, şirkette hisselerini toplar, bencillik yapmaya ne gerek var, satmayanınkini zorla mı alıyorlar, niye gocunuyorsunuz
Yeni yatırırımcı nikli baba sultan kardeşimm daha dün dediksana git adnanlamı konuşuyon onlaramı pıyonluk yapıyon kime yapıyorsan yap yeterya hergün burada senin patron için ağlamalarınımı dinleyecek bukadar yatırımcı daha dün dedin git kendini bilmez adnanlamı ankaşıyon kiminle anlaşıyorsan ına ağla alsın lotlarını BİZDE üçkuruşa verilecek malyokkkkk bilader
Yatırım tavsiyesi değildir portföyünüze uymaya bilir
Ne kadar piyon varsa haysiyetsiz adı karaktersiz serefsizdir her şirketi aradigimda küçük yatırımcı tarafindayim ben kimsenin adını sanını almam konuşmam .cocukca hareket etmeni bana bağlama ben uyardım.bu işler böle olmaz 15 yıllık borsaciyiz.sokakta adamın 50 lirasını almak icin bıçakla gasp ediyolar zorla aliyolar.burda paramı dagitcaklar akıllı hareket etmezsen böle olur sonra sağa sola ispiyoncu dersin.kim kimin hakkında adini alarak özelikle lotunla bir kelime şirkete konuşursa ******** haysiyetsiz ahlaksizdir.kim ne yaparsa yapsın ben ne yapcami biliyom.kimse ile işim olmaz.maliyetim 1.20 gelse kurtarsam dakka durmam.sirkete anlatiyoz durumumuzu anlıyoruz diyorlar saolsun.bana ispiyoncu dersen bende böle yazarim kusura bakma.burda ispiyon edilecek ne olur kişinin elindeki lot olur maliyeti olur.baska ne olabilir.onuda kendin gittin verdin zaten.ispiyonlancak ne kalıyor geri ya sinirlendiriyon insanı burada laf sokma insanlarda rahatsız oluyor.
Son düzenleme : babasultan_1234; 29-11-2018 saat: 14:56.
Yeni yatırımcı sen benmisin lütfen şu hacı Maho ile irtibata geçermisin.yanlislikla bir şey olsa benden bilecekler.admine şikayet edin yeni yatırımcı ile babasultan aynı kişi diye.ayni kişiyi bırak şehirdemiyiz acaba aynı kişisel bantlar zaten.mahoo volkir abi
Yer İmleri