Capitalin lotlarini resmileşti emek isteyen patron alıma geçti.ceza yiyeceğini anladı ama geç kaldı çok geç bu sadece bir tahminde.oyle düşündüm.ahada buraya yazın yarın bir gün anele payı yüzde 54 civarı diyecek.ytd
Capitalin lotlarini resmileşti emek isteyen patron alıma geçti.ceza yiyeceğini anladı ama geç kaldı çok geç bu sadece bir tahminde.oyle düşündüm.ahada buraya yazın yarın bir gün anele payı yüzde 54 civarı diyecek.ytd
Eğer binayı bölüşmeye kalkmış olsak çok düşük bir ihtimal de olesine yazdim.158300 lotu olan bir vatandaşa anel plazada 100 m2 kapalı alan düşüyor.158 bin lot 60 bin TL borsa fiyatı.
kendiniz dışında kimseyi düşünmüyorsunuz, herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil, herkes sizin gibi yıllarca beklemeyi göze almak zorunda değil, şirketin hisse alması sizi niye rahatsız ediyor, size ne zararı var ?
derinlik göremiyorum ben, satan var mı ki, bir de o var satan olacak ki hisse alınsın
Euronun düşmesi iyi oluyor.cunku anel Euro olarak kiraya veriyor 15 euro M2 si.cunku borcundan Euro bir nevi sigorta ancak kiracılar açısından euronun artması sıkıntı yaratıyor.tabi çok artması durumunda kiracılar alternatif ararsa işte o zaman sakat.mesela esdegerlerin m2 sini 40/60 TL arası kiraya verirken sen mecburen 15 euro dersen euro 10 TL olursa ne olur kiracı bulaman.indirim yapsan Euro olarak takside yetmez alacağım para.mecburen kirada indirim yapıp banka ödemesini yıllık 2 milyon euro yapıp vadeyi 2032 ye cikarcan.iste bu yüzden euronun düşmesi çok iyi oldu ben şahsen korkuyordum kurdan.cok şükür an itibari ile 5.86 larda fena değil ama hala ortalama kiracılar açısından yüksek.60 TL lere gelse M2 kira ücreti normal olur onun içinde 60/15= euronun 4 TL olması lazimki oda biraz zor.su an 5.87x15= 88 TL M2 sini kiraya veriyor.hala pahalı yani.su an dönem sonu bilancomuzda zarar 5 milyon TL ye kadar geriledi.ozkaynak 37 milyonlarda.euro insAllah yılbaşına kadar 5 TL ye duserde kar açıklarız.haci dakko
Memet sizinle sahibinden.com'da incelediği arama sonuç listesini paylaştı. https://sahi.io/s/nUAM9cCX ilanlarin altinda emlak endeksi var her ilanın bu bölgede ortalama kira M2 kaç TL bak .bizde 15 euro 87 TL.ama net bürüt dalgalarından anlamıyorum.orada bir incelik varsa bilemem.yani 66500 M2 den sayilirsa kiralamada o zaman düşük TL olur.ama bu ilanlarda 1/2 sinde bürüt net yazmış neyse fazla kafa kurcalamayim bürüt net olayında nasıl oluyor onu hacı Maho biliyor eğer burtutten ise bu kiralamalar satışlar hacı Maho doğru soluyo nettense o zaman dedikleri gibi ahım şahım olmasa da 2024 ye bir hisse değeri hiç değerleme olmasa 2 tl.diger hacı Mahonun hesabı doğruysa o zaman çok fazla orasını oralarda emlakci tanıdığı olan varsa sorsun.
Son düzenleme : babasultan_1234; 29-11-2018 saat: 16:48.
Yer İmleri