Alıntı Originally Posted by mahoney Yazıyı Oku
ben adam gibi söznünün eri 23 kşi ile yola çıkdım sizle yola çıksak satardınız yarı yolda ytd biz 5 yıl bekleyecez siz bekleyemezsiniz o gt yok sizde anca alıp satıp burda gömlekcilik yaparsınız ytd
Burda böle yaziyon yok ben sağlam adamlarla gibi akıl var mantık var benim senle hareket etmenin nedenini 4/5 kişiye söyledim .evet ben satisciyim. İlk neden ev alacaktım.ondanda vazgecerdim ama yalvarıp yakarmalarima rağmen gittin yapma dedim şeyi yaptiniz bu şekilde olmaz bu isler.lutfen o konuda bana yazma benim fikrimi kaale aldında ben senle olmasaydım buraya yazamazdim istediğini sole haklısın derdim.ama fikrimi dinlemediniz..diğer türlü mahkemeyi açınca garanti adım atacaklardi.bundan sonra ben parama batak gözüyle bakıyom ne olacaksa olsun umrumda değil.ama suda var anel elektrik 1.50 lere gelecek temettü den sonra.neden acaba yoksa önemli nitelik işlem için hazirlikmi yapılıyor.anel elektrik 4 Tl kalsaydı Rıdvan bir işlem açıkladığında o kadar lota neden 4 Tl versin.yakinda 1.50 ye gelecek elektrik ayrılma hakkına kimse katilmicak hissedarlar mağdur olacak.bakalim telekomda ne yapacak.ne olursa olsun ileride yapacakları önemli nitelik isllemlerde mağdur olacaz .ama suda var anel telekomu 35 kuruşa biraz zor yutar.genede birlik olmakta fayda var.acredeto mağdurları ve herkez.yoksa bu adam gene bir firsatcilik yapacak anel elektrik hissesinin düşüşünden belli oluyor.ayrilma hakkı düşük çıksın fonlar ky ayrılmaya katilmasin diye.kendi düşüncelerim olup ytd değildir.