Bu arada Sn. Simsar a da katiliyorum. Devley devlet olsa o kadar þikayete s.ke s.ke 2 lirayi yatirimcilara ödeyeceksin derdi. Ama böyle devlete böyle yönetici
.
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada Sn. Simsar a da katiliyorum. Devley devlet olsa o kadar þikayete s.ke s.ke 2 lirayi yatirimcilara ödeyeceksin derdi. Ama böyle devlete böyle yönetici
.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Bence þirket mali tuttuðunu anlayinca dünkü bilgilendirme politikasi ivir zivirini gönderdi. Eðer þirkete son kapaniþ fiyatindan falan satacak olursa da 0.50 den 20000 lota kadar almaya razi olabilirim ama ortalamasi yuksek olan birinin lotunu
. Boyle bir durum olursa bence kendi aramizda en az 1 mn lotu da boyle cevirebiliriz
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Sayfada refabanin anilari, refabanin borsa hayati falan ona döndü
Artog maðduruyum. Ondada hiç bilgilendirme falan olmadý. Artog için de tarlamýz var artýk dedik. Dikildiðimizle kalýyoruz. Adam tarlayý ekiyorsa dahi kimin haberi vardýrki. Bu ********te yarýn zarar der o der bu der üste para bile ister. Bunlarýn ecdadýný sikiyimki kanun yok. Bir emir olacak diyecekki yedi ceddinin donuna kadar satýn ky yatýrýn. Var mý öyle babayiðit ? Yok. O halde geçmiþ olsun.
Arkadaþlar daha önce paranýz pul olur demiþtim ama önünüzde 2 seçenek var,
1.þirket faaliyete girip kota girmek için tekrardan baþvuru yapacak,(zor ihtimal.çünkü þirket sahipleri adam olsaydý,bakkal iþletseydi bile kottan Atýlmazdý )
2. Þirket tasfiye edilir ,bütün mal varlýklar satýlýr,borçlar ödenir ,kalan para sermayeye bölünür,herkesin elindeki lot kadar para verilir,ancak çok uzun bir süreç olacaktýr.en az 2-3 yýllýk süreç,allah yardýmcýnýz olsun
Tek ümidim borsada anel elektrikin olmasý ona zarar gelmesin diye adým atarlarmiki
çözüm bize katýlýn. mahkemeye mudahil olun yada avukatýmýza vekalet verin hiç bir masrafý yok..elinde 100 bin üzeri lotu olanlarla belke þirket pazarlýk yapacak amaaa ky yapmazlar.
bize katýlýn
yusuf yýldýz a ben güveniyorum ve en çok ta avukatýmýza güveniyorum.
yt deðildir
Yer Ýmleri