sermaye þirketleri birleþme kolay birleþme yüzde 90 95 e kotdan çýkma 95 den 98 çýktý diye biliyorum.
sermaye þirketleri birleþme kolay birleþme yüzde 90 95 e kotdan çýkma 95 den 98 çýktý diye biliyorum.
90 ise bu en kolay kotda iken yapa bilirdi..
http://haselcin.av.tr/?p=kadromuz Ýbrahim haselcin þirketin çalýþan avukatý deildir.hukuk büromuz derken semra haným bunu kasteddi sanýrým .ilk önce 1 hafta 10 gün bist kararýný bekliyor ez arkadaþlar .ondan sonra hukuki olarak ne yapabilirlerse yapacaklar duruma göre.kacan kimse yok ortada bir anel yapý var gittim gördüm .dünyanýn en iyileri kiracýlarý.anel elektrik tam sorumlu olmasa da bu olayda anel yapýyi oraya geçirmek istiyorlar o var anel elektrik te sigorta gibi biraz sikilcaz ama sabýrdan baþka çaremiz yok.bana özel mesaj atýp telefon isteyenler benim melhemim olsa kendi kafama surerim.bekkicez þirketi ben bekliyecem rahat olun.kacan kimse yok.korkmayin bir haber yapýn dedim ferahlamak için insanlari.
yuzde 90 payý görmesi için rýdvan bey mezara girecek sonra geri bu dünyaya gelcek anca görür biz yüzde 12 diger gurub yüzde 5 kim vercek malýný anca sen verirsin 55 kuruþa bakalým alacaklar mý ? senin lotu
.Oy oranýmý diyor kanun.Oy hakký kamuyu aydýnlatma Dan Bak Bakalým;
Sadece rýdvanýn oy hakký kaç???
Þu anda Capital Rýdvan Anel e Nin oy hakký yüzde 79.5
Hisse adeti farklý!!
Oy hakký farklý!!
Burda yüzde 90 oy hakký yeterli diyor.
8 milyon lot alýrlarsa yüzde 95 oy haklarý olur!!!
AnlamaDINMI?????
Yer Ýmleri