Deðerli kader ortaklarým; olayýn büyük resmi aslýnda basit ama nedense herkes detaylarla meþgul oluyor.
Bu olayýn iki tarafý vardýr. 1. Sahtekarlar 2. Maðdurlar
Sahtekarlarýn kim olduðu belli. Þeytan ve tayfasý. Sadece bize göre deðil; SPK ya göre de, BÝST e göre de...Çok büyük ihtimalle, haklarýnda açýlacak davalara bakacak mahkemelere göre de durum bu olacak. Doðru birdir.
Geçen haftaya kadar hep bir adým bekledim bu müsveddelerden. Ancak son konuþtuðum yatýrým danýþmaný zýmbýrtýsý benim uyanmamý saðladý. Bunlarýn iflah olmaz birer suçlu olduklarýný kavramýþ oldum. Ýnanýn çoðunuzdan daha fazla nefret ediyorum bu insanýmsýlardan.
Bugün Ankara`da ilgili görüþmeleri yaptýk. Geçen gün de dediðim gibi. Meclis Ýnsan Haklarý Komisyonu Baþkaný na ve birkaç milletvekiline durumu anlattým. Geliþmelerle ilgili kendilerini bilgilendirmeye devam edeceðim. Konunun mutlaka çözülmesi gerektiðini ve gerekirse Cumhurbaþkanýna bizzat birinci elden aktarýlmasý konusunda anlaþtýk. Olayý kamuoyuna daha fazla duyurarak daha da büyüteceðime inanmanýzý istiyorum. Bunlarý rezil etmek boynumun borcudur.
Edindiðim intibaya göre kurumlarýn alacaðý kararlar maðduriyetleri gidermezse bu iþ tepeden çözülecektir.
Açýlan dava kesinlikle iyi bir giriþimdir. Daha da güçlendirilebilir. Ama anlamsýz kavgalarla deðil.
Olmadý baþka davalar da açýlabilir. Bunda da sorun yok.
Bu yaratýklarla mücadelede her türlü enstruman kullanýlabilir. Benim haricin de giriþimlerim olacak.
Hazine ve Maliye Bakanlýðý ile Cumhurbaþkanlýðý Ofisi ile görüþmeler ayarlamaya çalýþýyorum.
Hatta gerekirse ulusal kanallarda prime time zamanýnda haber yaptýrmak niyetindeyim. Giriþimlerim baþladý. Haberci ile görüþtük. Benden çalýþmanýn sunusunu istedi. Hazýrlayýp göndereceðim.
Vicdanen de þuna inanmak istiyorum. Bu adam haksýz yere zulmettiði insanlardan daha rahat olmamalý. Yaþadýðým sürece olmayacak da. Elimden geldiði kadar.
Lütfen su kaldýrmaz sebeplerle cepheyi bölmeyelim. Þeytana karþý her türlü faaliyeti koþulsuz destekliyorum. Ýçinde olsam da olmasam da destekleyeceðim.
Sizden tek ricam; bu haklý davamýzda aman ha hata yapmayýn. Haklýyken haksýz duruma düþmeyelim. Þeytana koz vermeyelim.
Herkes için hayýrlýsý olmasý dileðiyle.
resim.jpg
Yer Ýmleri