Kime:semra.caglar
Bugün:15.40
Şirketi halka arz ederken şunu yapcaz bunu yapcaz diyonuz allayip pulluyonuz parayı küçük ortaklardan alana kadar aldıktan sonra kendi hisselerinizide satınca birden değişiyonuz o eski allayip pullayan patron başlıyor küçük yatırımcıyı nasıl soyarim gayrimenkulleri markaları nasıl götürürüm derdine.bu tahtada bu açık açık yapilmaya çalışıldı.2015 yılında yüzde 7.5 anel yapı devrinin amacı nedir.kime faydası oldu o işlemle* bağlantılı* olarak yapcanizi taahhüt ettiginiz vaatlerinizi yapmadınız aksine tersine gittiniz.elinizdeki gücü kötüye kullandınız küçük yatırımcının menfaati lehine olacak şekilde ibaresini kullanır tüm şirketler işlem yaparken spk dan onay alır.kucuk yatırımcının aleyhine yapacağınız her işlemde zararlı cikiyonuz sizin kabahatlaarinin cezasını küçük ortaklar çekiyor.ben mecbur muyum yöneticilerin pislikleri in cezasını çekmeye.kucuk ortakları gasp etmeye kalkmasaniz kottan atilirmiydiniz.anel Telekom durumunda olup kottan atılan bir şirket yoktur olamazda .kottan atilmanizin nedeni açık net küçük ortakları sürekli mağdur etme girisimleriniz.butun şirketler işlem yaparken ibare olarak şunu yazarlar küçük ortakların lehine olacak şekilde derler.ama Rıdvan Çelikel sürekli kendi menfaatlerini düşünüp bizleri mağdur etti.bizlere bu yasattiklarini kat kat bu işlerde küçük ortakları bilerek ve isteyerek bu hallere düşüren kişiler Allah'tan cezalarını bulmaları dileğiyle.yeter artık ya ben neden bu pislik işlerin cezasını cekiyom.gozaltina düşsün 46 kurusu bekle.neden anında açıklamadin birleşmeyi.cunku 1.50 çıkacak ayrılma.spk buna izin verirmi .bir tek sizmi kurnazsiniz.soonra anel elektriği sisiir 5/1 değişim*yap.ilk iki birleşmede anel Telekom son yıllığı fazla çıkıyor diye alma en son anel e 4 TL olunca al.bu kadarda açık yapmasaydin be kardeşim.bu pisliklerin cezasını ben neden cekiyom.yonetimi biz küçük yatirimcilara bırakın ve birakacaksiniz.o yönetimi ama genel kurulla ama mahkemeyle alacaz.ridvan celikelin bu kadar yaptığından sonra ne. Oy ne. İmtiyaz kullanamaz SPK yakında anel eninde ridvaninda telekom hisselerine blok koycak.dua edin anel e deki hisselerinizide bloklanmasin.bunlari açık açık yaparsanız sonucu bu olur.

Huawei Mobil'imden gönderildi